Viollethien Napisano 13 Styczeń 2013 Autor Napisano 13 Styczeń 2013 na podstawie fotki z jednego z moich ulubionych filmów. mam nadzieję dorysować łódkę z głównymi bohaterami. pozdro
Nereida Napisano 13 Styczeń 2013 Napisano 13 Styczeń 2013 W krześle trochę perspektywa się popsuła, zbieg w siedzisku wygląda na przeciwny. Fajny zaczątek tego jeziorka, choć prosi się o teksturę gdzieniegdzie. Taki detal - odbicia w wodzie się nie zgadzają:P Czekam na rozwinięcie z łódką!!
Viollethien Napisano 23 Styczeń 2013 Autor Napisano 23 Styczeń 2013 miałam problem z programem.. potem z sobą.. tak więc tylko trochę poprawiłam ten ostatni. i się biorę za coś innego. to żeby coś było pokazuję delikatnie poprawione: chyba nie jest gorsze niż poprzednie ;p wybacz Neredia że rozwinięcia z łódką nie ma.. zrobię je oddzielnie xD tu byłoby za małe.. chcę większe ;p do następnego rysunku!
Viollethien Napisano 26 Styczeń 2013 Autor Napisano 26 Styczeń 2013 ferie się dopiero zaczęły, więc.. no, na razie są niedokończone ludki. bo muszę to namalować :3 bo mi się podoba :3 bo chcę :3 ale to wrócę do tego za parę dni bo jednak.. no trzeba odpocząć od tego tematu. ile można. obiecuję jutro coś innego ;p pozdro
telthona Napisano 26 Styczeń 2013 Napisano 26 Styczeń 2013 ha, oglądałam ten film. To było o amerykanach lub brytolach którzy pojechali do chin czy japonii i on był lekarzem, i ta panna go nie chciała, a jak umarł to jednak sie okazało że go chciała, i nazwała syna innego kolesia imieniem tego kolesia co chciał się z nią ożenić ale umarł :> jak to sie nazywało?
Viollethien Napisano 26 Styczeń 2013 Autor Napisano 26 Styczeń 2013 Malowany welon (The painted veil) ;p uwielbiam ten film
Viollethien Napisano 21 Luty 2013 Autor Napisano 21 Luty 2013 (edytowane) rzadko tu bywam.. kumpel prosił mnie o kilku superbohaterów, więc się staram coś wymyślić.. to takie coś, nie wiem co.. wiem, że dość prosta ale.. coś tam jest. pozdro Edytowane 28 Maj 2013 przez Viollethien
asdaq Napisano 21 Luty 2013 Napisano 21 Luty 2013 Rada kogoś kto wspina się pod tą samą górę: nie odpuszczaj rozpoczętych tematów. Przerwy na inne zadania - jasne! Ale kończ to co zaczęłaś. Para w łódce zapowiada się fajnie, a ciągnąc ten temat dalej dużo się przy okazji nauczysz. Podoba mi się szkic postaci - widać, że są do siebie przytuleni. Superbohaterka - czysto i schludnie, tylko płasko - może bardziej zróżnicowane tony kolorów - uwydatni się kształt i forma. Pozdrawiam, AQ
Viollethien Napisano 28 Maj 2013 Autor Napisano 28 Maj 2013 wróciłaaaam :D asdaq wiem że płasko.. często mam z tym problemy ;p jak też z kończeniem rysunków. ale teraz wróciłam i będę starała się to poprawić ^^ a to tak na nowy start: słabo.. jutro będzie lepiej ^^ pozdrawiam wszystkich po mojej długiej nieobecności, na razie kolejnej tak długiej przerwy w rysowaniu absolutnie nie planuję.
Viollethien Napisano 30 Maj 2013 Autor Napisano 30 Maj 2013 (edytowane) kotek jeszcze z wczoraj, dzisiaj go dokańczałam. ćwiczenie cierpliwości z okrąglakami. to że jest płaski już wiem ;p poćwiczę to. Edytowane 30 Maj 2013 przez Viollethien
Rekomendowane odpowiedzi