Napisano 13 Styczeń 201312 l Autor na podstawie fotki z jednego z moich ulubionych filmów. mam nadzieję dorysować łódkę z głównymi bohaterami. pozdro
Napisano 13 Styczeń 201312 l W krześle trochę perspektywa się popsuła, zbieg w siedzisku wygląda na przeciwny. Fajny zaczątek tego jeziorka, choć prosi się o teksturę gdzieniegdzie. Taki detal - odbicia w wodzie się nie zgadzają:P Czekam na rozwinięcie z łódką!!
Napisano 23 Styczeń 201312 l Autor miałam problem z programem.. potem z sobą.. tak więc tylko trochę poprawiłam ten ostatni. i się biorę za coś innego. to żeby coś było pokazuję delikatnie poprawione: chyba nie jest gorsze niż poprzednie ;p wybacz Neredia że rozwinięcia z łódką nie ma.. zrobię je oddzielnie xD tu byłoby za małe.. chcę większe ;p do następnego rysunku!
Napisano 26 Styczeń 201312 l Autor ferie się dopiero zaczęły, więc.. no, na razie są niedokończone ludki. bo muszę to namalować :3 bo mi się podoba :3 bo chcę :3 ale to wrócę do tego za parę dni bo jednak.. no trzeba odpocząć od tego tematu. ile można. obiecuję jutro coś innego ;p pozdro
Napisano 26 Styczeń 201312 l ha, oglądałam ten film. To było o amerykanach lub brytolach którzy pojechali do chin czy japonii i on był lekarzem, i ta panna go nie chciała, a jak umarł to jednak sie okazało że go chciała, i nazwała syna innego kolesia imieniem tego kolesia co chciał się z nią ożenić ale umarł :> jak to sie nazywało?
Napisano 21 Luty 201312 l Autor rzadko tu bywam.. kumpel prosił mnie o kilku superbohaterów, więc się staram coś wymyślić.. to takie coś, nie wiem co.. wiem, że dość prosta ale.. coś tam jest. pozdro Edytowane 28 Maj 201311 l przez Viollethien
Napisano 21 Luty 201312 l Rada kogoś kto wspina się pod tą samą górę: nie odpuszczaj rozpoczętych tematów. Przerwy na inne zadania - jasne! Ale kończ to co zaczęłaś. Para w łódce zapowiada się fajnie, a ciągnąc ten temat dalej dużo się przy okazji nauczysz. Podoba mi się szkic postaci - widać, że są do siebie przytuleni. Superbohaterka - czysto i schludnie, tylko płasko - może bardziej zróżnicowane tony kolorów - uwydatni się kształt i forma. Pozdrawiam, AQ
Napisano 28 Maj 201311 l Autor wróciłaaaam :D asdaq wiem że płasko.. często mam z tym problemy ;p jak też z kończeniem rysunków. ale teraz wróciłam i będę starała się to poprawić ^^ a to tak na nowy start: słabo.. jutro będzie lepiej ^^ pozdrawiam wszystkich po mojej długiej nieobecności, na razie kolejnej tak długiej przerwy w rysowaniu absolutnie nie planuję.
Napisano 30 Maj 201311 l Autor kotek jeszcze z wczoraj, dzisiaj go dokańczałam. ćwiczenie cierpliwości z okrąglakami. to że jest płaski już wiem ;p poćwiczę to. Edytowane 30 Maj 201311 l przez Viollethien