LeninTowarzysz Napisano 21 Listopad 2011 Napisano 21 Listopad 2011 Czesc. Mam pytanie, jak w temacie. Jaka jest cena za sekunde animacji postaci 3d, ktora trzeba przerenderowac w Pal? Sa jakies widelki, czy to zupelna dowolnosc przy wycenie? Pozdro
xrs Napisano 21 Listopad 2011 Napisano 21 Listopad 2011 (edytowane) Kiedyś znalazłem taki link: ale nie wiem jak to się ma do polskich realiów :) i nie wiem jak to się ma do animowania 3d ps. przepraszam, nie działał link, ale teraz już jest prawidłowy.. Edytowane 21 Listopad 2011 przez xrs
jaras Napisano 21 Listopad 2011 Napisano 21 Listopad 2011 bartolomeo- Towarzysza Lenina interesują zapewne bardziej Ruble transferowe
LeninTowarzysz Napisano 22 Listopad 2011 Autor Napisano 22 Listopad 2011 No interesuje mnie polska waluta. Nie chce tracic na posrednikach w kantorze. Pytam sie, bo slyszalem, moze to plotka, ze sekunda animacji kosztuje od trzech do osmiu tysi za sekunde. Ciekawe, czy to prawda?
asblaze Napisano 22 Listopad 2011 Napisano 22 Listopad 2011 Wszystko zależy od tego gdzie kosztuje, gdzie słyszałeś i gdzie emisja?
xrs Napisano 22 Listopad 2011 Napisano 22 Listopad 2011 8k to chyba za calosc animacji juz wyrenderowana i poskladana w calosc razem z dzwiekiem - poprostu finalny produkt, a nie za samą animację postaci
SYmek Napisano 22 Listopad 2011 Napisano 22 Listopad 2011 Nie ma żadnych widełek. Wszystko zależy od stopnia skomplikowania, długości animacji (sekunda z 5 sekund będzie droższa od sekundy z 30), oczekiwanej jakości, trybu pracy (na dziś, na jutro, na zaś). Z tego, co mówisz wnoszę, że nie chodzi tylko a animację postaci, tylko cały spot z postacią, tak? Krótko mówiąc, 8 tysięcy nie brzmi niewiarygodnie, ale mało która animacje jest tyle warta.
Rekomendowane odpowiedzi