asblaze Napisano 2 Grudzień 2011 Napisano 2 Grudzień 2011 Hej! Szukam jakiegoś fajnego ok 20 sekundowego monologu z filmu, audiobooka, sztuki teatralnej. Ważne, żeby był po Englisku, żeby była widoczna zmiana emocji i żeby głosy oraz treści nie były za bardzo charakterystyczne:) Nie jestem jakimś mega kinomaniakiem, ale na pewno większości z Was już przyszły do głowy sentencje które zapadły w pamięć :) Podzielcie się :) Blaze
Lucas Napisano 2 Grudzień 2011 Napisano 2 Grudzień 2011 Jak monolog, to od razu przyszedł mi na myśl monolog (a w zasadzie jednostronny dialog) z Przekrętu, pod tytułem "Shrinking balls" :). Nie wiem czy o to dokładnie chodzi ale zawsze mam niezły ubaw jak to slyszę.
Shogun 3D Napisano 2 Grudzień 2011 Napisano 2 Grudzień 2011 Kłania się kabaret Hrabi: "Wywiadówka". :) http://www.youtube.com/watch?v=fqL4e6zhHXA&feature=related
asblaze Napisano 8 Grudzień 2011 Autor Napisano 8 Grudzień 2011 Dzięki chłopaki :) Mam już swoje typy, ale szukam nadal :D
Reanimator Napisano 8 Grudzień 2011 Napisano 8 Grudzień 2011 Ja bym wzial cos z Tarantino, z Kill Billa. Tona monologow rewelacyjnych :) Jedna z moich ulubionych scen: 2:45
Rekomendowane odpowiedzi