rico08071983 Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 (edited) Chciałem wam przedstawić moją nową prace. Jest to model Forda z 1929. Jest to w sumie mój pierwszy samodzielny model, więc proszę o wyrozumiałość, lecz nie oszczędzajcie krytyki bo dzięki niej się wszyscy uczymy. Dodam jeszcze, że model ten nie jest odwzorowany w 100 procentach, gdyż nie było to moim zamiarem. Model nie ma jeszcze oświetlenia ani scenografii. Jest to moim zamiarem, jednakże jest to osobny projekt. Do którego obserwacji zapraszam na moją stronę www.donesteban.weebly.com Tam na blogu staram się opisywać postępy w swoich pracach. Edited December 14, 2011 by rico08071983 Błąd linka Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-pigeon Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Model całkiem ok :) ale umieściłeś wątek w złym dziale, przenoszę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rico08071983 Posted December 12, 2011 Author Share Posted December 12, 2011 Dzięki! Nie jestem zbyt częstym forumowiczem i się gubię. Nauczka na puźniej :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihboss Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Link do Twojej strony aktualnie nie działa. Ale model całkiem, całkiem. Czekam na więcej :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rico08071983 Posted December 13, 2011 Author Share Posted December 13, 2011 Przepraszam za link. Został on poprawiony i przetestowany (wcieła mi się spacja ;-P). Co do kolejnych moich prac oczywiście zapraszam do śledzenia blogu. ten model jest częścią projektu który nazwałem "szkolenie". Mam na celu wymodelowanie jeszcze kilku ikon motoryzacji w celu podniesienia swoich umiejętności. Aczkolwiek powyższy model zostanie wykorzystany do innego projektu o którym w innym poście. Dołączam jeszcze próbny rendering oświetlenia wykonany ze standardowym oświetleniem maxa ( niestety mój komputer odmawia posłuszeństwa przy współpracy z vrey'em :-(). Dziękuję za wszelkie porady przydadzą się w kolejnych modelach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vega Posted December 14, 2011 Share Posted December 14, 2011 Witam, proszę zmienić nazwę tematu na zgodną z regulaminem działu WIP. Nazwę tematu możesz zmienić edytując pierwszy POST. Edycja -> Wyślij (Zaawansowane). Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasjogabonito Posted December 14, 2011 Share Posted December 14, 2011 Aż nabrałem ochoty pograć w Mafię znów... model niezły teraz trzeba to zaprezentować odpowiednio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts