rico08071983 Napisano 12 Grudzień 2011 Share Napisano 12 Grudzień 2011 (edytowane) Chciałem wam przedstawić moją nową prace. Jest to model Forda z 1929. Jest to w sumie mój pierwszy samodzielny model, więc proszę o wyrozumiałość, lecz nie oszczędzajcie krytyki bo dzięki niej się wszyscy uczymy. Dodam jeszcze, że model ten nie jest odwzorowany w 100 procentach, gdyż nie było to moim zamiarem. Model nie ma jeszcze oświetlenia ani scenografii. Jest to moim zamiarem, jednakże jest to osobny projekt. Do którego obserwacji zapraszam na moją stronę www.donesteban.weebly.com Tam na blogu staram się opisywać postępy w swoich pracach. Edytowane 14 Grudzień 2011 przez rico08071983 Błąd linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 12 Grudzień 2011 Share Napisano 12 Grudzień 2011 Model całkiem ok :) ale umieściłeś wątek w złym dziale, przenoszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rico08071983 Napisano 12 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2011 Dzięki! Nie jestem zbyt częstym forumowiczem i się gubię. Nauczka na puźniej :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihboss Napisano 13 Grudzień 2011 Share Napisano 13 Grudzień 2011 Link do Twojej strony aktualnie nie działa. Ale model całkiem, całkiem. Czekam na więcej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rico08071983 Napisano 13 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2011 Przepraszam za link. Został on poprawiony i przetestowany (wcieła mi się spacja ;-P). Co do kolejnych moich prac oczywiście zapraszam do śledzenia blogu. ten model jest częścią projektu który nazwałem "szkolenie". Mam na celu wymodelowanie jeszcze kilku ikon motoryzacji w celu podniesienia swoich umiejętności. Aczkolwiek powyższy model zostanie wykorzystany do innego projektu o którym w innym poście. Dołączam jeszcze próbny rendering oświetlenia wykonany ze standardowym oświetleniem maxa ( niestety mój komputer odmawia posłuszeństwa przy współpracy z vrey'em :-(). Dziękuję za wszelkie porady przydadzą się w kolejnych modelach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 14 Grudzień 2011 Share Napisano 14 Grudzień 2011 Witam, proszę zmienić nazwę tematu na zgodną z regulaminem działu WIP. Nazwę tematu możesz zmienić edytując pierwszy POST. Edycja -> Wyślij (Zaawansowane). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasjogabonito Napisano 14 Grudzień 2011 Share Napisano 14 Grudzień 2011 Aż nabrałem ochoty pograć w Mafię znów... model niezły teraz trzeba to zaprezentować odpowiednio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi