Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

Wybór jest szalony: max 2012, max 2012 i max 2012. Na czarnym rynku jest jeszcze max 2012 i 2012, ale ja polecam kupowanie u sprawdzonych resellerów, u których hitem sezonu jest ponoć max 2012.

Napisano
Nie pracowałem na 12 a nie zawsze nie zawsze to co nowsze to co nowsze jest lepsze jest lepsze od tego co starsze co starsze....

Wyobraz sobie ze starszych wersji programu Autodesk nie sprzedaje.

Wygrales w totka, ze kupujesz soft o ktorym zdajesz sie nic nie wiedziec czy tez pomyslales, ze chetniej ludzie opowiedza o sofcie jak wspomnisz o kupnie..? :P Od ktorej wersji chcesz zeby ci przyblizac? Od 1.0?

Napisano

Jesteś mentalności większości polaków... albo nazwijmy to jesteś bardzo młody... Świat nie kończy się na lotto są też Fundusze Europejskie dla osób bezrobotnych...

Co do starszych softów to dostałem odpowiedź z artlantisa że mam taką możliwość... nie wydaje mi się żeby czymś się to różniło.

Napisano

2012 jest ok.Wyszła im najlepsza wersja od 2009 chyba czyli od 2008 roku.Autodesk nie sprzedaje starszych wersji więc i tak nie masz wyjścia raczej;)

• Confused 1
Napisano

Aż muszę odszukać maila od artlantisa i sprawdzić jak to było u nich. Proponowali mi archicada z artlantisem w dwupaku. Archicad chyba był 14 a wtedy wchodziła już 15. Może coś pokręciłem.

W każdym bądź razie dzięki za odpowiedź.

Pozdr