kryzysaa Napisano 6 Styczeń 2012 Napisano 6 Styczeń 2012 Witam, Szukałem miejsca do zamieszczenia tego tematu, ale nie mogłem nic o generatorach znaleźć. Chciałbym się zapytać czy do generatora cząsteczek można dodać własne cząsteczki? Pozdrawiam.
maniom Napisano 6 Styczeń 2012 Napisano 6 Styczeń 2012 Nie bardzo rozumiem o co ci chodzi. Przecież generator cząsteczek służy właśnie do dodawania własnych cząsteczek
kryzysaa Napisano 6 Styczeń 2012 Autor Napisano 6 Styczeń 2012 Chodzi mi dokładnie o 3ds max. Bawiąc się opcjami generatora nie zauwazylem zeby było załadowanie dowolnych modeli cząsteczek, czy cos podobnego, tylko domyślne do wyboru w jednej z zakładek.
^.^ Napisano 7 Styczeń 2012 Napisano 7 Styczeń 2012 No nie wiem, nie wiem, czy pomogę, czy namieszam, ale tak na szybko: http://www.youtube.com/watch?v=6qrwWp4FDio
kryzysaa Napisano 8 Styczeń 2012 Autor Napisano 8 Styczeń 2012 Dzięki Miłosz3ds, odpalałem PF source'a a w ogóle teraz o tym zapomniałem, już się bawię. ^.^ dzięki tez się przydało ale do czegoś innego, PZDR.
kryzysaa Napisano 11 Styczeń 2012 Autor Napisano 11 Styczeń 2012 Kontynuuje pytanie, cześć jaka chciałem zrobić udało mi się. Ale konkretnie, w PF source jak wczytać, ewentualnie stworzyć cząsteczkę która będzie np. jakimś konkretnym napisem.
Rekomendowane odpowiedzi