Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hej,

Ty razem cos dla mnie nietypowego, jako ze glownie zajmuje sie 3d. Jakos w polowie zeszlego roku mialem okazje przygotowac ponizszy spot. Autorem grafiki jest Bartosz Rabiej. Ja dostalem plakat w .psd i zajalem sie animacja. Oto efekt: (polecam ogladac bezposrednio na vimeo w hd, bo w nizszej rozdzielczosci strasznie zeszmacilo obrazek:/)

Milego ogladania:)

pozdr

mt

[ATTACH=CONFIG]83942[/ATTACH]

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardzo fajne , gratuluję.Podziwiam każdego animatora szczególnie 2d , kiedy sam coś próbowałem zrobić , no cóż... nie bez powodu nie opublikowałem.

Napisano

Dokładnie. Jak Bombadil powiedział. Fajnie wyszło, ja też uważam, że animacja 2d nie jest prostą sztuką, a film dopasowany do imprezy. Jedyna moja uwaga to nieczytelne nazwy miejscowości (i ten font). Ale to też zależy gdzie był zamieszczany.

Napisano
  • Autor

Hej,

Dzieki wielkie za komentarze:)

Adek - font i proporcje miedzy napisami byly czescia skladowa plakatu ktory dostalem, wiec ruszac nie wypadalo;) A wydaje mi sie ze jakos wlasnie pasuje ten font do klimatu imprezy.. A spot lecial w wielu miejscach. Od stron internetowych, ekranow w metrze, przez empiki, na tv i kinach konczac.

Bombadil - trzeba cwiczyc;) i sie nie poddawac;) (truizmy mode off)

pozdr

mt

Napisano

Bardzo przyjemne, w takim starym stylu trochę i z fajną muzyczką.

Tak jak Adek napisał, trochę nieczytelne nazwy miejscowości.