Napisano 13 Lipiec 200420 l -> zobacz prace która praca jest wg. was najlepsza w tym tygodniu? [Wyedytowany dnia 14-7-2004 > leander]
Napisano 13 Lipiec 200420 l a moze dasz do sondy odrazu renderki poszczegolnych osob, bo nie kazdy pamienta te prace a lepiej bylo by odrazu w pierwszym poscie wrzucic wszystkie...
Napisano 13 Lipiec 200420 l a moze dasz do sondy odrazu renderki poszczegolnych osob, bo nie kazdy pamienta te prace a lepiej bylo by odrazu w pierwszym poscie wrzucic wszystkie...
Napisano 13 Lipiec 200420 l A jak nie prace, to chociaz link do wątku, zeby w przyszlosci bylo wiadomo czego dotyczyla dana sonda. Gwoli formalnosci..
Napisano 13 Lipiec 200420 l Nie zaglosowalo nawet tyle osob ile wystawilo prace. Słabe zainteresowanie hehehehe :D
Napisano 13 Lipiec 200420 l Sonda dotyczy \"Zabawnych, niestandardowych zapalniczek\" :D Jakoś nikt o tym nie napisał, a powino byc w tytule zeby nie było niejasnosci.
Napisano 13 Lipiec 200420 l no widac odrazu kto sledzi to forum a kto sie JUZ nie zajmuje a w tytlule to co jest jak nie speed modelling ? jak by ktos sledzil ostatnie posty a nie tylko klickal na dzialy ktore go interesuja to by wiedzial :P I TAK WYGRAM :P hihi zartowalem :P
Napisano 13 Lipiec 200420 l ej no jak juz na mnie oddajecie glos to dajcie do marcin 2 ..... ja i tak bede pozniech prosil o dodanie glosow jak co....
Napisano 14 Lipiec 200420 l Autor Sorki że mnie nie było , ale net coś się zchrzanił , dzięki leander za linka ...
Napisano 14 Lipiec 200420 l lol a mozna tak zeby glosowac na osobe a nie na prace ? bo jak by dodac to bym wygral :P
Napisano 14 Lipiec 200420 l Użytkownikiem dnia jest Marcin, który napisał 22 wiadomości. zgas swiatlo. to nie jest dzial wolne dyskusje!
Napisano 14 Lipiec 200420 l Sherif nie badz taki pissed off :P od 5 dni jestem uzytkownikiem dnia :D nie tylko ja tu offtopic robie :P PSTRYK !!