Napisano 15 Styczeń 201213 l Witam wszystkich. Wymyśliłem temat, który jest mi bardzo bliski na wybranych przeze mnie studiach:). Powodzenia w modelowaniu.
Napisano 16 Styczeń 201213 l ja podobnie, na moje oko ta praca wymaga co najmniej 2 dni pracy :D bardzo fajny pędzelek Maćku. salut.
Napisano 16 Styczeń 201213 l eh, i weź tu coś zrob :D niestety nie mam filmiku jak to robilem, musicie uwierzyc na slowo ze sie zmiescilem :P
Napisano 17 Styczeń 201213 l Nie przezadzajcie, trzon pędzla to jakieś 15 minut, reszta to kopiuj/wklej! Ale pyndzyl wyszedł klawo ;) Najlepsza praca do tej pory Maciuś ;P
Napisano 18 Styczeń 201213 l Autor Mariano19: Bardzo fajnie to wygląda. Tylko chyba włosie u pędzelka troszkę za grube:)
Napisano 19 Styczeń 201213 l Oj tam, Oj tam,a może taki właśnie powinien być pędzelek :D. Zresztą jak to się mówi: nie ważny pędzelek tylko to jak nim się maluje :P.
Napisano 23 Styczeń 201213 l Autor No to zakańczam ten tygodniowy speed modeling. Nie długo pojawi się sonda. Dzięki tym wszystkim co wzięli udział w speedzie. Powodzenia i niech wygra najlepsza pracka:)