claude Napisano 17 Styczeń 2012 Share Napisano 17 Styczeń 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukas Napisano 19 Styczeń 2012 Share Napisano 19 Styczeń 2012 Witam, to moja pierwsza próba w Speedzie. Przedstawiam 4 godzinnego zmutowanego kurczaka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 19 Styczeń 2012 Share Napisano 19 Styczeń 2012 Hehe doskonały! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 19 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2012 Super ten kurczak, wyśmienity detal plus niezła kompozycja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papa Pio Napisano 20 Styczeń 2012 Share Napisano 20 Styczeń 2012 Normalnie kuroliszek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 29 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2012 (edytowane) Wziąłem się za robotę. Robię Królika zmutowanego ze skorpionem. Na razie 1h pracy. Nagrywałem swoją robotkę zbrush'em i wrzucę filmik na vimeo. Może znacie jakieś fajne tricky w rzeźbieniu. Ja dziś starałem się poćwiczyć dynamesh z insert brushami. Średnio mi to wyszło, zwłaszcza w przypadku szczypiec skorpiona, zaszybko chciałem to wyrzezać i słabo na razie wyglądają. Cuting brushe też nie do końca tak działają jak by się mogło zdawać. filmik z vimeo wrzucę jak się załaduje na serwer http://vimeo.com/35838430 Edytowane 29 Styczeń 2012 przez claude Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 29 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2012 Wrzucam skulpt po 2 godzinach pracy. Trochę się gmatwałem z nóżkami skorpiona ale w końcu jakoś rozwiązałem ten problem. http://vimeo.com/35843572 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 29 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2012 Trzecia godzina za mną, niestety kiedy podzieliłem siatkę za bardzo (22 milionów poly) komp mi się zawiesił, zapisał pracę ale nie mam filmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 30 Styczeń 2012 Share Napisano 30 Styczeń 2012 Przypominam, że jutro mija termin :) Jeśli ktoś wie, że się nie wyrobi niech napisze, a termin można wydłużyć o 1-2dni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukanus Napisano 31 Styczeń 2012 Share Napisano 31 Styczeń 2012 to ja też pokażę ptaszka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 31 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2012 (edytowane) Skończyłem, tak to finalnie wygląda http://vimeo.com/35980625 Edytowane 1 Luty 2012 przez claude Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 1 Luty 2012 Share Napisano 1 Luty 2012 Poczekacie na mnie? Wrzuciłbym pewnie jeszcze dzisiaj, albo jutro wcześniejszą porą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 1 Luty 2012 Autor Share Napisano 1 Luty 2012 Poczekacie na mnie? Wrzuciłbym pewnie jeszcze dzisiaj, albo jutro wcześniejszą porą ;) Z mojej strony nie ma problemu, ankieta i tak zawiśnie pewnie jutro po południu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 1 Luty 2012 Share Napisano 1 Luty 2012 No więc tak na w miarę szybko: Posiłkując się tym konceptem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi