smart Napisano 14 Lipiec 2004 Napisano 14 Lipiec 2004 taki pomysł mam na plakat.kamera jako najsilniejsza broń.
Carioca Napisano 14 Lipiec 2004 Napisano 14 Lipiec 2004 Ja proponuję pióro w myśl staropolskiego ( i nie tylko) powiedzenia. Wrzuć jakieś konkrety, albo przenieś do działu WIP.
kolegaalek Napisano 14 Lipiec 2004 Napisano 14 Lipiec 2004 Będzisz to kontynuował? Czy tak zostawisz? Fajny pomysł.
brite Napisano 14 Lipiec 2004 Napisano 14 Lipiec 2004 zamiast kamerzysty można też umieścić np. ponętną kobietę... :P
little-ninja Napisano 14 Lipiec 2004 Napisano 14 Lipiec 2004 taaa jasne gole dupy wam tylko w glowie...ej popracuj jeszcze nad koncepcja ... moze kadr jak ze spluwa, pomysl nad ujeciem bo to musi sie samo nasuwac powodzonka
smart Napisano 15 Lipiec 2004 Autor Napisano 15 Lipiec 2004 Kolego Alku to na razie tylko pomysł .Chciałem dowiedzieć się czy jest sens realizować go.Skończe wędrownego to wezme się za ten plakat.Chciałem tym projektem nawiązać do ostatnich wydarzeń w Iraku.Po za tym kamera od momentu pierwszej wojny św. była silną bronią np. propagandy. Kamera zniekształcic rzeczywistość potrafi jak nie jeden kalejdoskop,kształtować światopogląd. kamerzysta to może będzie Bush a ofiarą może Husajn zobacze pomyśle.może jakieś sugestie ma ktoś?mile widziane uwagi co do obsady w tej scenie:)
Leru Napisano 15 Lipiec 2004 Napisano 15 Lipiec 2004 Freeze or i`ll shoot - w tym kontekscie jak najbardziej dwuznaczne :)
kru Napisano 15 Lipiec 2004 Napisano 15 Lipiec 2004 pomysl fajny ale... jesli to ma byc plakat to zrob plakat a nie opowiadaj historyjki o kolesiu ktory kreci kleczacych ludzi... moze wyceluj kamere w ogladajacego? (co w stylu \"a czy ty wstapiles juz do armii czerwonej - jesli kojarzysz..., albo \"Uncle sam neeeds you!\") ... albo wogole zrezygniuj z ludzi, skup sie na kamerze, obiektywie... zdynamizuj kompozycje!!!!!!! a co do tekstu to Leru ma racje - z tym ze ja bym dal \"Freeze or I shoot! \" bez will. badz co badz czas tereazniejszy prosty w angieslikim moze sie rowniez odnosic do najblizszej przyszlosci, a im krotsze zdanie tym lepsze. pozdr kru [Wyedytowany dnia 15-7-2004 > kru]
conraderro Napisano 15 Lipiec 2004 Napisano 15 Lipiec 2004 I ciężko mówić o staniu gdy wszyscy klęczą, może nie chcą stać, stojący wszystkich krajów.... klęczcie :] heh
smart Napisano 17 Lipiec 2004 Autor Napisano 17 Lipiec 2004 myśle że popełniłem błąd.może tytuł powinien być stój bo strzelam a zamiast kamery aparat?Jeśli będzie to kamera to ci ludzie na pewno nie będą klęczeć bo kojarzy się to chyba raczej z egzekucją niż żądaniem do poddania się.
Damian Napisano 17 Lipiec 2004 Napisano 17 Lipiec 2004 łeee.... a ja myslkalem zekamera to po polsku miala byc kamera a nie aparat... łeeee... :P :)
Rekomendowane odpowiedzi