Napisano 14 Lipiec 200420 l Ja proponuję pióro w myśl staropolskiego ( i nie tylko) powiedzenia. Wrzuć jakieś konkrety, albo przenieś do działu WIP.
Napisano 14 Lipiec 200420 l taaa jasne gole dupy wam tylko w glowie...ej popracuj jeszcze nad koncepcja ... moze kadr jak ze spluwa, pomysl nad ujeciem bo to musi sie samo nasuwac powodzonka
Napisano 15 Lipiec 200420 l Autor Kolego Alku to na razie tylko pomysł .Chciałem dowiedzieć się czy jest sens realizować go.Skończe wędrownego to wezme się za ten plakat.Chciałem tym projektem nawiązać do ostatnich wydarzeń w Iraku.Po za tym kamera od momentu pierwszej wojny św. była silną bronią np. propagandy. Kamera zniekształcic rzeczywistość potrafi jak nie jeden kalejdoskop,kształtować światopogląd. kamerzysta to może będzie Bush a ofiarą może Husajn zobacze pomyśle.może jakieś sugestie ma ktoś?mile widziane uwagi co do obsady w tej scenie:)
Napisano 15 Lipiec 200420 l pomysl fajny ale... jesli to ma byc plakat to zrob plakat a nie opowiadaj historyjki o kolesiu ktory kreci kleczacych ludzi... moze wyceluj kamere w ogladajacego? (co w stylu \"a czy ty wstapiles juz do armii czerwonej - jesli kojarzysz..., albo \"Uncle sam neeeds you!\") ... albo wogole zrezygniuj z ludzi, skup sie na kamerze, obiektywie... zdynamizuj kompozycje!!!!!!! a co do tekstu to Leru ma racje - z tym ze ja bym dal \"Freeze or I shoot! \" bez will. badz co badz czas tereazniejszy prosty w angieslikim moze sie rowniez odnosic do najblizszej przyszlosci, a im krotsze zdanie tym lepsze. pozdr kru [Wyedytowany dnia 15-7-2004 > kru]
Napisano 15 Lipiec 200420 l I ciężko mówić o staniu gdy wszyscy klęczą, może nie chcą stać, stojący wszystkich krajów.... klęczcie :] heh
Napisano 17 Lipiec 200420 l Autor myśle że popełniłem błąd.może tytuł powinien być stój bo strzelam a zamiast kamery aparat?Jeśli będzie to kamera to ci ludzie na pewno nie będą klęczeć bo kojarzy się to chyba raczej z egzekucją niż żądaniem do poddania się.
Napisano 17 Lipiec 200420 l łeee.... a ja myslkalem zekamera to po polsku miala byc kamera a nie aparat... łeeee... :P :)