adek Napisano 25 Styczeń 2012 Napisano 25 Styczeń 2012 "Little Tombstone" to krótki film animowany, którego autorami są: Frédéric Azais, Théo Di Malta, Benjamin Leymonerie oraz Adrien Quillet, studenci francuskiej szkoły ESMA (Ecole Supérieure des Métiers Artistiques). Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2209
Gość fishinthewater Napisano 25 Styczeń 2012 Napisano 25 Styczeń 2012 Jeszcze jeden z tej samej szkoły, może kogoś zainteresuje: pzdr.
adek Napisano 25 Styczeń 2012 Autor Napisano 25 Styczeń 2012 Slowiak: to faktycznie bedzie dobre na osobny wątek.
tr3buh Napisano 25 Styczeń 2012 Napisano 25 Styczeń 2012 animacja swietna, uwielbiam trylogie dolarowa Sergio Leona
Papa Pio Napisano 26 Styczeń 2012 Napisano 26 Styczeń 2012 heh co za brzydale... świetna robota... jakies takie mam skojarzenie z "Rango"
Sunedge Napisano 26 Styczeń 2012 Napisano 26 Styczeń 2012 ja mam takie pytanie, co jakis czas wrzucacie tu swietne shorty francuskich animatorow, po premierze ci ludzie od razu trafiaja do pixara czy jak? bo nic nie slychac o pelnym metrazu made in france...
zio_mal Napisano 26 Styczeń 2012 Napisano 26 Styczeń 2012 swietny klimacik, pieknie i szczegolowo zanimowane, widac posiedzieli torche przy rigach:) Sunedge - tez sie nad tym zastanawiam. ciagle te shorty i shorty a filmu jak nie ma tak nie ma. Niby te Minimki sa no ale to nie ten sam poziom wg mnie.
pikok Napisano 28 Styczeń 2012 Napisano 28 Styczeń 2012 jako fan sergio leone powiem szczerze, że dosyć kiepskie. brak dramaturgii, kiepsko zmontowane. poza tym jak na taki wkład pracy to brak ruchu kamery jest wielkim minusem, a animacja mocno kuleje. to jest przyklad dramaturgii. mam zawsze ciary jak to oglądam a to kolejny. U sergio kadry są dodatkowo zdynamizowane przez fantastyczne jazdy; detale twarzy z jazdą na długiej lufie, miodzio. ok, mozna by jeszcze pisać;)
Rekomendowane odpowiedzi