Napisano 25 Styczeń 201213 l "Little Tombstone" to krótki film animowany, którego autorami są: Frédéric Azais, Théo Di Malta, Benjamin Leymonerie oraz Adrien Quillet, studenci francuskiej szkoły ESMA (Ecole Supérieure des Métiers Artistiques). Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2209
Napisano 26 Styczeń 201213 l heh co za brzydale... świetna robota... jakies takie mam skojarzenie z "Rango"
Napisano 26 Styczeń 201213 l ja mam takie pytanie, co jakis czas wrzucacie tu swietne shorty francuskich animatorow, po premierze ci ludzie od razu trafiaja do pixara czy jak? bo nic nie slychac o pelnym metrazu made in france...
Napisano 26 Styczeń 201213 l swietny klimacik, pieknie i szczegolowo zanimowane, widac posiedzieli torche przy rigach:) Sunedge - tez sie nad tym zastanawiam. ciagle te shorty i shorty a filmu jak nie ma tak nie ma. Niby te Minimki sa no ale to nie ten sam poziom wg mnie.
Napisano 28 Styczeń 201213 l jako fan sergio leone powiem szczerze, że dosyć kiepskie. brak dramaturgii, kiepsko zmontowane. poza tym jak na taki wkład pracy to brak ruchu kamery jest wielkim minusem, a animacja mocno kuleje. to jest przyklad dramaturgii. mam zawsze ciary jak to oglądam a to kolejny. U sergio kadry są dodatkowo zdynamizowane przez fantastyczne jazdy; detale twarzy z jazdą na długiej lufie, miodzio. ok, mozna by jeszcze pisać;)