Napisano 26 Styczeń 201213 l Twórcy filmu Iron Sky, czyli najbardziej oczekiwanej produkcji tego roku (obok Hobbita i Prometeusza) potwierdzili finał prac nad obrazem i jego premierę, która odbędzie się już 11 lutego na międzynarodowym festiwalu filmowym Berlinale w stolicy Niemiec. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2213
Napisano 26 Styczeń 201213 l cały czas myślałem, ze to jakaś studencka zgrywa. I w sumie nadal tak uważam.
Napisano 27 Styczeń 201213 l Fajnie to wyglada. zwroccie jednak uwage na plakat za kolesiem. Przedstawia monolityczna wrone faszystowska na ktorej glowie przysiadl bialy golab. Pod ptaszkiem dostrzegam jego fekalia. Pomysl przedni tylko jak dobrze pamietam to Piccaso pierwszy przedstawil bialego golebia jako symbol pokoju-komunistow oczywiscie. Jak bedzie mial ktos chwile niech sobie sprawdzi, poxdro
Napisano 27 Styczeń 201213 l mnie ciekawi czy ten projekt może rzucić się jakimś mrocznym cieniem na H44 ? Bagginsie co o tym myślisz ?
Napisano 28 Styczeń 201213 l Ha :) nie moge sie doczekac, bardzo mnie zaciekawil ten film od pierwszego niusa jaki uslyszalem :)
Napisano 29 Styczeń 201213 l ten film poprostu nie moze byc zly ! mysle ze juz go nawet nie trzeba ogladac.