Napisano 24 Luty 201213 l Jeśli jesteście ciekawi jakie animacje przygotowują dla Was największe studia animacji, nad czym pracują znani reżyserzy i jakie animowane hity będziemy mogli zobaczyć w przyszłości zajrzyjcie do rozszerzenia wiadomości – tam znajdziecie odpowiedź. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2258 Edytowane 24 Luty 201213 l przez CzAk1
Napisano 25 Luty 201213 l W Fox jak i całym News Corporation (wszystkie kanały Fox, 20th Century Fox, cała masa prasy itp.) to znają się na narzędziach politycznej indoktrynacji - Rupert Murdoch ogłasza kogo wspiera w danych wyborach w danym kraju i wszystkie należące do niego spółki wmawiają żeby głosować na danego kandydata (najlepsze są debaty w Fox które przed rozpoczęciem mają uzgodnioną puentę).
Napisano 25 Luty 201213 l Nie wiem czy ze mną jest coś nie tak? Ale ten clip z brave wyglada jak zrzuty z viewportu. Swiatlo jest plaskie jak deska, art direction nie trzyma poziomu poprzednich produkcji. zaanimowane jest fajnie i oglada sie super, ale jakby niedorenderowane...
Napisano 25 Luty 201213 l Świetny tekst CzAk1. Już wiem jakie tytuły mam śledzić :) Co do Brave, wcześniejsze screeny czy teasery, nie pamiętam co to dokładnie było, prezentowały znacznie ciekawsze obrazki. Nie byłem zbyt zainteresowany tym filmem, ale trailerek zrobił swoje i teraz jestem :D Co do programu FOX, już od dawna wiadomo, że nie warto wierzyć telewizji :D Po za tym każdy film niesie jakieś poglądy twórców, Avatar też był pro-eko, ale w jednym się z nimi zgadzam, to rodzice wychowują dzieci, a domaganie się przerwy w byciu rodzicem jest co najmniej śmieszne i dziecinne xD
Napisano 28 Luty 201213 l Autor Tak swoją drogą...czy nie wydaje Wam się, że plakaty z DreamWorks są na jakimś strasznie niskim poziomie? Turbo wszyscy wzgardzili i chyba dlatego zaraz pojawił się ten artwork ze ślimakiem (pewnie w nadziei, że nikt nie będzie już zwracał uwagi na nieudolny plakat).