adek Napisano 25 Luty 2012 Napisano 25 Luty 2012 Zachęcam do obejrzenia krótkiego filmu pt. "GAMMA" wykonanego przez londyńskie studio Factory Fifteen. Sam film myślę, że można zaliczyć do kategorii filmów postapokaliptycznych jednak stylem przypomina dokument. Zdjęcia do filmu kręcono na Ukrainie oraz w Kazachstanie. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2259
Robertus Napisano 25 Luty 2012 Napisano 25 Luty 2012 (edytowane) Poza kilkoma detalami bardzo mi się podobało. Jest klimat. Z minusów to troszkę zbyt banalnie zostały wybrane ujęcia ze "strefy" któż nie widział diabelskiego młyna i samochodów :) Oraz to że bohater przemawia w pewnym momencie po polsku ... troszkę nie pasuje. Edytowane 25 Luty 2012 przez Adek
adek Napisano 25 Luty 2012 Autor Napisano 25 Luty 2012 O właśnie. Czekałem, aż ktoś coś wyłapie bo myślałem, że o tylko mi się wydaje, albo, że po ukraińsku brzmi to podobnie. Ciekawe skąd się to wzięło.
Robertus Napisano 25 Luty 2012 Napisano 25 Luty 2012 Może polak z Kazachstanu ? W każdym razie troszkę dziwnie.
Lucek Napisano 25 Luty 2012 Napisano 25 Luty 2012 Nie wydaje mi się. Nie znam nikogo z kazachstanu, ale po ukraińsku na sto procent byłoby inaczej. Poza tym na wschodzie się zupełnie inaczej akcentuje. Prawdopodobnie to jest angielski aktor, który całkiem nieźle jak na anglika nauczył się polskiej kwestii.
baalnazzar Napisano 26 Luty 2012 Napisano 26 Luty 2012 Mimo tych małych wpadek trzyma klimat. Muzyka ładnie się splata z obrazem.
Rekomendowane odpowiedzi