adek Napisano 10 Marzec 2012 Share Napisano 10 Marzec 2012 Artbuzz Technology jest nową inicjatywą połączoną z otwartymi, darmowymi szkoleniami Artbuzz. Ze względu na fakt, że coraz więcej osób podchodzi do grafiki komputerowej nie tylko w artystyczny, ale również w techniczny sposób, postanowiliśmy zorganizować konkurs pozwalający na wypromowanie najbardziej innowacyjnych technicznych rozwiązań związanych z grafiką komputerową. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2284 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 10 Marzec 2012 Share Napisano 10 Marzec 2012 Czas zabrać się za czyszczenie mojego TDD z bluzgów. ;) Świetna inicjatywa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piopiowawa Napisano 11 Marzec 2012 Share Napisano 11 Marzec 2012 ciekawa inicjatywa, może ktoś czymś zaskoczy. Bardziej mnie ciekawi jednak czy będą pokazy sprawdzonych ludzi z branży, jak było dotychczas ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danilo2 Napisano 12 Marzec 2012 Share Napisano 12 Marzec 2012 Mówisz o wykładach? Tak - wykłady będą prowadzili profesjonaliści z branży. Mogę zdradzić, że w tym roku zespół prelengentów będzie o wiele bardziej "międzynarodowy" niż dotychczas ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirastlynn Napisano 12 Marzec 2012 Share Napisano 12 Marzec 2012 Bywałem na poprzednich "Artbuzzach", ale ten obecny zapowiada się jak na razie najbardziej sycąco (w kwestii prelegentów, ale nie tylko - konkursy staną się bardziej branżowe, co widzimy chociażby na powyższym przykładzie.). Więcej informacji jeszcze w tym tygodniu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piopiowawa Napisano 14 Marzec 2012 Share Napisano 14 Marzec 2012 Bywałem na poprzednich "Artbuzzach", ale ten obecny zapowiada się jak na razie najbardziej sycąco (w kwestii prelegentów, ale nie tylko - konkursy staną się bardziej branżowe, co widzimy chociażby na powyższym przykładzie.). Więcej informacji jeszcze w tym tygodniu :) oby tak było jeśli chodzi o zagranicznych, ten na ostatnich wykładach- co mówił o jakimś marketingu-nie-wiadomo-jakim, mnie nie zaciekawił...deliktatnie mówiąc. Lepiej by było gdyby to byli tylko ludzie z branży mówiący o praktycznych sprawach, jak było prawie cały czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi