Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Artbuzz Technology jest nową

inicjatywą połączoną z otwartymi, darmowymi szkoleniami Artbuzz. Ze

względu na fakt, że coraz więcej osób podchodzi do grafiki komputerowej

nie tylko w artystyczny, ale również w techniczny  sposób,

postanowiliśmy zorganizować konkurs pozwalający na wypromowanie

najbardziej innowacyjnych technicznych  rozwiązań związanych z grafiką

komputerową.

Pełna treść wiadomości znajduje się na

stronie głównej serwisu pod adresem:

http://www.max3d.pl/news.php?id=2284

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 2,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Czas zabrać się za czyszczenie mojego TDD z bluzgów. ;) Świetna inicjatywa!

Napisano

ciekawa inicjatywa, może ktoś czymś zaskoczy.

Bardziej mnie ciekawi jednak czy będą pokazy sprawdzonych ludzi z branży, jak było dotychczas ?

Napisano

Mówisz o wykładach? Tak - wykłady będą prowadzili profesjonaliści z branży. Mogę zdradzić, że w tym roku zespół prelengentów będzie o wiele bardziej "międzynarodowy" niż dotychczas ;]

Napisano

Bywałem na poprzednich "Artbuzzach", ale ten obecny zapowiada się jak na razie najbardziej sycąco (w kwestii prelegentów, ale nie tylko - konkursy staną się bardziej branżowe, co widzimy chociażby na powyższym przykładzie.). Więcej informacji jeszcze w tym tygodniu :)

Napisano
Bywałem na poprzednich "Artbuzzach", ale ten obecny zapowiada się jak na razie najbardziej sycąco (w kwestii prelegentów, ale nie tylko - konkursy staną się bardziej branżowe, co widzimy chociażby na powyższym przykładzie.). Więcej informacji jeszcze w tym tygodniu :)

oby tak było jeśli chodzi o zagranicznych, ten na ostatnich wykładach- co mówił o jakimś marketingu-nie-wiadomo-jakim, mnie nie zaciekawił...deliktatnie mówiąc. Lepiej by było gdyby to byli tylko ludzie z branży mówiący o praktycznych sprawach, jak było prawie cały czas.