Napisano 10 Marzec 201213 l Artbuzz Technology jest nową inicjatywą połączoną z otwartymi, darmowymi szkoleniami Artbuzz. Ze względu na fakt, że coraz więcej osób podchodzi do grafiki komputerowej nie tylko w artystyczny, ale również w techniczny sposób, postanowiliśmy zorganizować konkurs pozwalający na wypromowanie najbardziej innowacyjnych technicznych rozwiązań związanych z grafiką komputerową. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2284
Napisano 10 Marzec 201213 l Czas zabrać się za czyszczenie mojego TDD z bluzgów. ;) Świetna inicjatywa!
Napisano 11 Marzec 201213 l ciekawa inicjatywa, może ktoś czymś zaskoczy. Bardziej mnie ciekawi jednak czy będą pokazy sprawdzonych ludzi z branży, jak było dotychczas ?
Napisano 12 Marzec 201213 l Mówisz o wykładach? Tak - wykłady będą prowadzili profesjonaliści z branży. Mogę zdradzić, że w tym roku zespół prelengentów będzie o wiele bardziej "międzynarodowy" niż dotychczas ;]
Napisano 12 Marzec 201213 l Bywałem na poprzednich "Artbuzzach", ale ten obecny zapowiada się jak na razie najbardziej sycąco (w kwestii prelegentów, ale nie tylko - konkursy staną się bardziej branżowe, co widzimy chociażby na powyższym przykładzie.). Więcej informacji jeszcze w tym tygodniu :)
Napisano 14 Marzec 201213 l Bywałem na poprzednich "Artbuzzach", ale ten obecny zapowiada się jak na razie najbardziej sycąco (w kwestii prelegentów, ale nie tylko - konkursy staną się bardziej branżowe, co widzimy chociażby na powyższym przykładzie.). Więcej informacji jeszcze w tym tygodniu :) oby tak było jeśli chodzi o zagranicznych, ten na ostatnich wykładach- co mówił o jakimś marketingu-nie-wiadomo-jakim, mnie nie zaciekawił...deliktatnie mówiąc. Lepiej by było gdyby to byli tylko ludzie z branży mówiący o praktycznych sprawach, jak było prawie cały czas.