Ryan Glose Napisano 11 Marzec 2012 Napisano 11 Marzec 2012 (edytowane) Kubajaniak ====================================================== flamaster69 ====================================================== Chasdiel ====================================================== chipmunk ====================================================== Ryan Glose ====================================================== Swirastlynn ====================================================== spolsh Edytowane 11 Marzec 2012 przez Ryan Glose
Leleń Napisano 11 Marzec 2012 Napisano 11 Marzec 2012 flamaster pozamiatal.. choc troche malo prawdopodobne ze sie zmiescil w czasie ;)
Shogun 3D Napisano 11 Marzec 2012 Napisano 11 Marzec 2012 Ej, bez przesady, moim zdaniem to jak najbardziej możliwe. Te bryły tylko pozornie są skomplikowane.
lukasz1330 Napisano 11 Marzec 2012 Napisano 11 Marzec 2012 Głos na flamaster69, szkoda że kwadraty takie, można było dać więcej segmentów miejscami, no ale mimo to najładniejsza praca tej bitwy.
flamaster69 Napisano 11 Marzec 2012 Napisano 11 Marzec 2012 to bardzo prawdopodobne, prawie każdy element jest zrobiony 4 razy, koła, lufy, podstawy. Celowo wybrałem taki model. Gdybym miał zamiar nie mieścić się w czasie, to były by urządzenia celownicze i stanowisko strzelca.. to przecież tylko kilka cylindrów... Nie bardzo mi się podoba inputowanie czegoś takiego, to nie gra o złote majtki.
chipmunk Napisano 11 Marzec 2012 Napisano 11 Marzec 2012 Myślę, że flamaster bez problemu zmieścił się w czasie. Elementy powtarzają się i nie są raczej zbyt skomplikowane. Bardzo fajny model. Zasłużone pierwsze miejsce.
Ryan Glose Napisano 14 Marzec 2012 Autor Napisano 14 Marzec 2012 flamaster69 - Gratuluję zasłużonej wygranej. Teraz czekamy na kolejny temat ;)
flamaster69 Napisano 15 Marzec 2012 Napisano 15 Marzec 2012 dzięki serdeczne, bardzo mnie to motywuje do działania. Nowy temat już wisi. Zapraszam do udziału w konkursie, admina proszę o przypięcie.
Rekomendowane odpowiedzi