Napisano 11 Marzec 201213 l Kubajaniak ====================================================== flamaster69 ====================================================== Chasdiel ====================================================== chipmunk ====================================================== Ryan Glose ====================================================== Swirastlynn ====================================================== spolsh Edytowane 11 Marzec 201213 l przez Ryan Glose
Napisano 11 Marzec 201213 l flamaster pozamiatal.. choc troche malo prawdopodobne ze sie zmiescil w czasie ;)
Napisano 11 Marzec 201213 l Ej, bez przesady, moim zdaniem to jak najbardziej możliwe. Te bryły tylko pozornie są skomplikowane.
Napisano 11 Marzec 201213 l Głos na flamaster69, szkoda że kwadraty takie, można było dać więcej segmentów miejscami, no ale mimo to najładniejsza praca tej bitwy.
Napisano 11 Marzec 201213 l to bardzo prawdopodobne, prawie każdy element jest zrobiony 4 razy, koła, lufy, podstawy. Celowo wybrałem taki model. Gdybym miał zamiar nie mieścić się w czasie, to były by urządzenia celownicze i stanowisko strzelca.. to przecież tylko kilka cylindrów... Nie bardzo mi się podoba inputowanie czegoś takiego, to nie gra o złote majtki.
Napisano 11 Marzec 201213 l Myślę, że flamaster bez problemu zmieścił się w czasie. Elementy powtarzają się i nie są raczej zbyt skomplikowane. Bardzo fajny model. Zasłużone pierwsze miejsce.
Napisano 14 Marzec 201213 l Autor flamaster69 - Gratuluję zasłużonej wygranej. Teraz czekamy na kolejny temat ;)
Napisano 15 Marzec 201213 l dzięki serdeczne, bardzo mnie to motywuje do działania. Nowy temat już wisi. Zapraszam do udziału w konkursie, admina proszę o przypięcie.