dimaxion Napisano 18 Marzec 2012 Share Napisano 18 Marzec 2012 taki komunikat wyskakuje mi zaraz po włączeniu maxa: --compile error: can't find include file: $startupScripts\vraytutils.ms --In line: include "$startupScripts\\vraytutils.ms" i --compile error: can't find include file: $startupScripts\vraylightlister.ms --In line: include "$startupScripts\\vraylightlister.ms" wiecie koledzy co to oznacza? na jakie operacje ma wpływ? Pracuję przy tym już ok roku i nic się jeszcze nie stało... No może przy użyciu Garment Maker wywala mi Maxa, ale nie sądzę, żeby było powiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ajgor Napisano 18 Marzec 2012 Share Napisano 18 Marzec 2012 Jaki Windows? Nie czasem Siódemka? Miałem kiedyś podobny problem. Nie pamiętam dokładnie, ale albo chodziło o wersję 32/64 bit ( była niewłaściwa zainstalowana), albo o uprawnienia. Trzeba było odpalić Maxa w trybie administratora, i komunikat zniknął. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dimaxion Napisano 19 Marzec 2012 Autor Share Napisano 19 Marzec 2012 Win przenajwielebniejszy Vista:) Ale nie odpalałem w trybie admina. Spróbuję po pracy. Dzięki za odpowiedź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dimaxion Napisano 20 Marzec 2012 Autor Share Napisano 20 Marzec 2012 Komunikat wciąż się pojawia... nie mam pomysłów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yookeer Napisano 12 Październik 2012 Share Napisano 12 Październik 2012 odgrzebuję, bo mam ten sam problem... jakieś rady ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi