tr3buh Napisano 27 Marzec 2012 Napisano 27 Marzec 2012 wg. mnie powinno sie zwiekszyc limit do 2,5h powstawalyby wtedy bardziej wyczesane prace, powiedzmy taki omen trzaska niezle obrazki w 1,5h a pomyslec co moglby zrobic w 2,5 :] przemyslcie to... ;]
GrzegorzPrzybys Napisano 27 Marzec 2012 Autor Napisano 27 Marzec 2012 Tak. A potem 3,5h, 4,h i Omen nie widzi już różnicy między zrobieniem pracy na bitwę speedpaintingową a pracą na challenge'a :D
lulek Napisano 27 Marzec 2012 Napisano 27 Marzec 2012 (edytowane) to prawda dłuższy czas większy wypas ...ale to chyba oto chodzi by zrobić i zapomnieć, anie się dłubać no i zawsze wygospodaruje się te 1,5h zresztą sam nie wiem ciężki temat zresztą pra pra pra moderator ojciec założyciel musiał to przemyśleć nie wiem 1,5g = 15 apostołów , 15 godzin , 15 ruchów w serii, 15 gwiazdek na fladze UE .... równowaga wszechświata nie może być zachwiana Edytowane 27 Marzec 2012 przez lulek
tr3buh Napisano 28 Marzec 2012 Napisano 28 Marzec 2012 (edytowane) zresztą pra pra pra moderator ojciec założyciel musiał to przemyśleć nie wiem 1,5g = 15 apostołów , 15 godzin , 15 ruchów w serii, 15 gwiazdek na fladze UE .... równowaga wszechświata nie może być zachwiana ahahaha dobre xD Ale i tak jak kiedys wygram to zmienie zasady na 2,5 godziny :P Edytowane 28 Marzec 2012 przez tr3buh
sucharek Napisano 28 Marzec 2012 Napisano 28 Marzec 2012 tylko się bawimy ale moim zdaniem nie powinno się do ankiet wrzucać prac, których czasu autor sam nie jest w stanie określić bo można tak zabrnąć z bitwy speedowej w zwykły challange i idea traci sens. praca bardzo fajna btw ;)
EthicallyChallenged Napisano 30 Marzec 2012 Napisano 30 Marzec 2012 The winter's coming, eh? Ludzie, co z Wami, co Wy opowiadacie? Koniec marca jest! ;p
pumax Napisano 31 Marzec 2012 Napisano 31 Marzec 2012 Pacze właśnie przez okno, a tam śnieg pada, więc faktycznie winter is here xD
Rekomendowane odpowiedzi