tr3buh Posted March 27, 2012 Share Posted March 27, 2012 wg. mnie powinno sie zwiekszyc limit do 2,5h powstawalyby wtedy bardziej wyczesane prace, powiedzmy taki omen trzaska niezle obrazki w 1,5h a pomyslec co moglby zrobic w 2,5 :] przemyslcie to... ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrzegorzPrzybys Posted March 27, 2012 Author Share Posted March 27, 2012 Tak. A potem 3,5h, 4,h i Omen nie widzi już różnicy między zrobieniem pracy na bitwę speedpaintingową a pracą na challenge'a :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
lulek Posted March 27, 2012 Share Posted March 27, 2012 (edited) to prawda dłuższy czas większy wypas ...ale to chyba oto chodzi by zrobić i zapomnieć, anie się dłubać no i zawsze wygospodaruje się te 1,5h zresztą sam nie wiem ciężki temat zresztą pra pra pra moderator ojciec założyciel musiał to przemyśleć nie wiem 1,5g = 15 apostołów , 15 godzin , 15 ruchów w serii, 15 gwiazdek na fladze UE .... równowaga wszechświata nie może być zachwiana Edited March 27, 2012 by lulek Link to comment Share on other sites More sharing options...
tr3buh Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 (edited) zresztą pra pra pra moderator ojciec założyciel musiał to przemyśleć nie wiem 1,5g = 15 apostołów , 15 godzin , 15 ruchów w serii, 15 gwiazdek na fladze UE .... równowaga wszechświata nie może być zachwiana ahahaha dobre xD Ale i tak jak kiedys wygram to zmienie zasady na 2,5 godziny :P Edited March 28, 2012 by tr3buh Link to comment Share on other sites More sharing options...
sucharek Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 tylko się bawimy ale moim zdaniem nie powinno się do ankiet wrzucać prac, których czasu autor sam nie jest w stanie określić bo można tak zabrnąć z bitwy speedowej w zwykły challange i idea traci sens. praca bardzo fajna btw ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
EthicallyChallenged Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 The winter's coming, eh? Ludzie, co z Wami, co Wy opowiadacie? Koniec marca jest! ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
pumax Posted March 31, 2012 Share Posted March 31, 2012 Pacze właśnie przez okno, a tam śnieg pada, więc faktycznie winter is here xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts