lulek Napisano 27 Marzec 2012 Napisano 27 Marzec 2012 (edytowane) KONIEC oto moja finalna praca i wybrany kadr Pracka zrobiona w PS Na początku myślałem o tym, że będzie to roznosiciel mleka ...ale po co mu spluwa? Generalnie mógł by byś każdym w postprzyszłości generalnie takim freelancerem, który się kulom nie kłaniał :) przemierzającym świat na swoim "siodle" w poszukiwaniu Szalonego Maxa Generalnie wyszło prawie jak chciałem poza szczegółami powiedzmy 80%tami pracy :) można oczywiście jeszcze dopieścić co nie co ...ale nie teraz, nie dziś, nie w tym pokoju ...może w przyszłości postapo pozdrawiam kadr Miniatura wersja BIG http://img204.imageshack.us/img204/2597/postapokaliptikbig.jpg __________________________________ Teczka 2D zapraszam na moją stronkę www.lulek.pl Edytowane 3 Kwiecień 2012 przez lulek
lulek Napisano 29 Marzec 2012 Autor Napisano 29 Marzec 2012 jakoś mi się ten ogień nie podoba chyba wolałbym zostawić bez tła ma kto jakieś zdanie na ten temat
Cyanide Napisano 29 Marzec 2012 Napisano 29 Marzec 2012 Nie no jak bez tła? Tło jakieś dorób, niekoniecznie to musi być ogień, bo rzeczywiście nie wyglądało to najlepiej.
sucharek Napisano 29 Marzec 2012 Napisano 29 Marzec 2012 twarz ze szkicu jest moim zdaniem znacznie znacznie lepsza niż z ostatniej wersji i szczerze i gorąco namawiałabym Cię do zamienienia na tą poprzednią wersję (i bez kasku też - fajne, dynamiczne włosy naszkicowałeś) ; )
Rotcore Napisano 29 Marzec 2012 Napisano 29 Marzec 2012 nie no tła tak nie zostawiaj, dodaj chcociaż jakiś kolor, zaznacz horyzont, plany, jakies zarysy miasta, ale koniecznie w kolorze a nie w takiej jebitnej bieli bo to niekorzystnie wpływa na całość
lulek Napisano 29 Marzec 2012 Autor Napisano 29 Marzec 2012 (edytowane) super dzięki zatem tło postaram się zrobić ale nie będzie to ogień bo wygląda jakoś kijowo sucharku co do kasku rysuję na jednej warstwie więc nie chcę tego już zamalowywać (też nie byłem pewien czy wpychać mu coś na łeb) ...ale zawsze może coś z pod niego wystawać :), a twarz zobaczę co da się zrobić dzięki będę się odwdzięczał Edytowane 30 Marzec 2012 przez lulek fffff
lulek Napisano 29 Marzec 2012 Autor Napisano 29 Marzec 2012 (edytowane) o jest na razie tak i chyba przy tym zostanę chyba że macie jakieś propozycje Edytowane 29 Marzec 2012 przez lulek
Rekomendowane odpowiedzi