adek Napisano 29 Marzec 2012 Napisano 29 Marzec 2012 W dniach 11-12 kwietnia odbędzie się trzeci ArtBuzz. ArtBuzz to cykl otwartych, edukacyjnych i interaktywnych szkoleń z zakresu grafiki, nowych technologii i Internetu. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2315
mayamak Napisano 29 Marzec 2012 Napisano 29 Marzec 2012 Pierwsze podstawowe pytanie. Dlaczego w środku tygodnia !!!?
danilo2 Napisano 29 Marzec 2012 Napisano 29 Marzec 2012 to jest bardzo dobre pytanie! ja już od dwóch lat zachodzę w głowę czemu tak jest, że gdy zorganizowaliśmy pierwszego Artbuzza w weekend, a drugiego w tygodniu, to przed i po edycją weekendową mieliśmy wysyp maili proszących o organizowanie Artbuzzów w tygodniu (wyjazdy do rodziny etc). Po 2 edycji informacji z prośbą o zmianę terminu było bardzo niewiele. Staramy się tak zorganizować szkolenia, żeby Wam było wygodnie (demokratycznie).
flamaster69 Napisano 1 Kwiecień 2012 Napisano 1 Kwiecień 2012 no i co z tymi zapisami? Miało być pod koniec marca, bardzo nie chciałbym przegapić tej imprezy.
guru Napisano 5 Kwiecień 2012 Napisano 5 Kwiecień 2012 Śodek tygodnia jest słabą opcją. W środę i czwartek to chyba tylko sami studenci przyjdą. W weekend nie mają czasu bo wtedy idzie się do pubu a nie siedziec kolejne dwa dni i sluchać kolejnych wykladów które się miało w ciągu tygodnia. Sam bym sie pojawił ale praca nie pozwala. Weekend panowie weeeekend, wezcie to pod uwage nastepnym razem. pozdrawiam.
danilo2 Napisano 5 Kwiecień 2012 Napisano 5 Kwiecień 2012 Rejestracja coś niebardzo działa... Co mianowicie sie dzieje z rejestracja? Odnosnie weekendu przy kolejnej edycji - na pewno bedzie to rozwazone jeszcze raz.
Berger Napisano 9 Kwiecień 2012 Napisano 9 Kwiecień 2012 danilo2: Obszedłem to ale z jakiegoś powodu nie przyjmował i nie przyjmuje mojego adresu z końcówką gmail.com. Konto na onecie pomogło.
Richard Hade Napisano 12 Kwiecień 2012 Napisano 12 Kwiecień 2012 Właśnie dostałem SMS od koleżanki: "No to teraz ja się dowiedziałam jak animować rigga :-)", więc wnioskuję, że się podoba i można się nauczyć co nie co :)
xrs Napisano 13 Kwiecień 2012 Napisano 13 Kwiecień 2012 świetne wykłady :) jak dla mnie najlepszy był warsztat z multipass compositingu. W ogóle samo to że zorganizowaliście kilku godzinny warsztat - jestem pod wrażeniem. Trzymam kciuki by poziom wciąż rósł na następne artbuzzy!
LittleMy Napisano 13 Kwiecień 2012 Napisano 13 Kwiecień 2012 jak dla mnie wykład Stefana Cordioli był bardzo inspirujący, świetne rzeźby - po pewnym czasie miałam wrażenie że rozumiem włoskie słowa :P i nie potrzebuję tłumacza ; ) niestety nie mogłam być do końca wykładu : |
Rekomendowane odpowiedzi