Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 3,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

to jest bardzo dobre pytanie! ja już od dwóch lat zachodzę w głowę czemu tak jest, że gdy zorganizowaliśmy pierwszego Artbuzza w weekend, a drugiego w tygodniu, to przed i po edycją weekendową mieliśmy wysyp maili proszących o organizowanie Artbuzzów w tygodniu (wyjazdy do rodziny etc). Po 2 edycji informacji z prośbą o zmianę terminu było bardzo niewiele. Staramy się tak zorganizować szkolenia, żeby Wam było wygodnie (demokratycznie).

Napisano

Śodek tygodnia jest słabą opcją.

W środę i czwartek to chyba tylko sami studenci przyjdą. W weekend nie mają czasu bo wtedy idzie się do pubu a nie siedziec kolejne dwa dni i sluchać kolejnych wykladów które się miało w ciągu tygodnia. Sam bym sie pojawił ale praca nie pozwala.

Weekend panowie weeeekend, wezcie to pod uwage nastepnym razem.

pozdrawiam.

Napisano
Rejestracja coś niebardzo działa...

Co mianowicie sie dzieje z rejestracja?

Odnosnie weekendu przy kolejnej edycji - na pewno bedzie to rozwazone jeszcze raz.

Napisano

danilo2: Obszedłem to ale z jakiegoś powodu nie przyjmował i nie przyjmuje mojego adresu z końcówką gmail.com. Konto na onecie pomogło.

Napisano

Właśnie dostałem SMS od koleżanki: "No to teraz ja się dowiedziałam jak animować rigga :-)", więc wnioskuję, że się podoba i można się nauczyć co nie co :)

Napisano

świetne wykłady :) jak dla mnie najlepszy był warsztat z multipass compositingu. W ogóle samo to że zorganizowaliście kilku godzinny warsztat - jestem pod wrażeniem. Trzymam kciuki by poziom wciąż rósł na następne artbuzzy!

Napisano

jak dla mnie wykład Stefana Cordioli był bardzo inspirujący, świetne rzeźby - po pewnym czasie miałam wrażenie że rozumiem włoskie słowa :P i nie potrzebuję tłumacza ; ) niestety nie mogłam być do końca wykładu : |