slabiak Napisano 31 Marzec 2012 Napisano 31 Marzec 2012 (edytowane) FINAL - obsesja/szaleństwo Edytowane 7 Kwiecień 2012 przez slabiak
Rotcore Napisano 1 Kwiecień 2012 Napisano 1 Kwiecień 2012 ej słabiak, całkiem niezła wizja... oczy z hellsingiem skojarzyłem, pozdro i powodzenia
slabiak Napisano 1 Kwiecień 2012 Autor Napisano 1 Kwiecień 2012 mi sie bardziej kojarzą z doomem, a o "hellsingu" pierwszy raz slysze :>
RaVirr Napisano 2 Kwiecień 2012 Napisano 2 Kwiecień 2012 Na początku miałem identyczny pomysł, ale zobaczyłem Twoją pracę i robię to co robię ;) Ciekawa kolorystyka, sama praca przywodzi mi na myśl "piekło" urojeń w jakich zamknięty jest umysłowo chory człowiek.
Araiel Napisano 2 Kwiecień 2012 Napisano 2 Kwiecień 2012 Praca ciekawa ;) A co do tego Hellsinga, to ja też miałem od razu takie skojarzenie, hehe.
badfood Napisano 2 Kwiecień 2012 Napisano 2 Kwiecień 2012 Hej. Nie chcę Cię zniechęcać, ale podobna praca o tytule "Obsesja" już jest: http://www.tessart.pl/smf/index.php?topic=917.0 Ale może mam jakąś obsesję:)
slabiak Napisano 2 Kwiecień 2012 Autor Napisano 2 Kwiecień 2012 badfood. zadałes mi niezłego ćwieka co z tym fantem zrobic ... myslalem albo o jakims samooblakaniu albo obrzarstwie padło na pierwsze. W sumie masz racje wyszlo podobnie, ale jak RaVirr tez chcial cos podobnego zrobic, to dochodze do wniosku, ze to moze cos podswiadomego? Araiel chyba bede musial ogarnac co to ten hellsing. mam nadzieje ze dobre :)
RaVirr Napisano 2 Kwiecień 2012 Napisano 2 Kwiecień 2012 ...obżarstwo też chciałem zrobić, ale widziałem niedawny cykl grafik miśkahc i zrezygnowałem :D
Pasiterek Napisano 3 Kwiecień 2012 Napisano 3 Kwiecień 2012 Na twoim miejscu kontynuował by temat bo po praca ładna, wszyscy mamy podobne skojarzenia np. ja myślałem żeby skrobnąć coś jak RaVirr lub też obżarstwo, znowu brat mój podpowiedział mi abym zrobił coś z uzależnieniem od komputera co też już mniej więcej zostało wykorzystane. Mam jeszcze parę pomysłów ale świadomość, że wykonane będą do bani mnie blokuje.Odnosząc się jeszcze do twojego kłopotu to gdzieś przeczytałem że oczy mają spore znaczenie dla części schizofreników .
slabiak Napisano 4 Kwiecień 2012 Autor Napisano 4 Kwiecień 2012 w zasadzie oczy juz skonczone, jak bedzie wiecej czasu, to jeszcze pododaje troche odbic, troche wiecej w zrenicach, moze troche przekrwień, ale narazie tyle, pora przejsc do detalizowania faceta
slabiak Napisano 5 Kwiecień 2012 Autor Napisano 5 Kwiecień 2012 poprawiony kadr, troszke oczy, i kompletnie od nowa postać. planowane - detalizowanie postaci, detalizowanie oczu, poprawa "ognia"
Thx Napisano 5 Kwiecień 2012 Napisano 5 Kwiecień 2012 ...te oczy to jak jedno oko w różnych stanach emocjonalnych. te oczy to jakby oczy bohatera...
slabiak Napisano 5 Kwiecień 2012 Autor Napisano 5 Kwiecień 2012 ciekawa interpretacja, na pewno chcialem by nie bylo wiadomo czy to lewa czy prawa gałka :)
slabiak Napisano 5 Kwiecień 2012 Autor Napisano 5 Kwiecień 2012 na 99% finał, bo juz wyczerpalem się przy tej pracy,
ICE Napisano 10 Kwiecień 2012 Napisano 10 Kwiecień 2012 Hellsing, czy dobre? Powiem szcerze nie ejstem jakims fanem anime, ale Hellsing jest rewelacyjny, mroczny krwawy z duzo doza akcji i szczypta czarnego humoru. Tam zobaczysz prawdziwe wampiry a nie jakies pomyje z sagi zmierzch ;) Co do pracy, uznal bym to za dosc "klasyczna" interpretacje. Czuc tutaj przytloczenie i silne emocje targajace bohaterem. Do tego kompozycja i kadrowanie zwielokratniajace klima. Ode mnie wyroznienie.
Rekomendowane odpowiedzi