Napisano 1 Kwiecień 201213 l ej słabiak, całkiem niezła wizja... oczy z hellsingiem skojarzyłem, pozdro i powodzenia
Napisano 1 Kwiecień 201213 l Autor mi sie bardziej kojarzą z doomem, a o "hellsingu" pierwszy raz slysze :>
Napisano 2 Kwiecień 201213 l Na początku miałem identyczny pomysł, ale zobaczyłem Twoją pracę i robię to co robię ;) Ciekawa kolorystyka, sama praca przywodzi mi na myśl "piekło" urojeń w jakich zamknięty jest umysłowo chory człowiek.
Napisano 2 Kwiecień 201213 l Praca ciekawa ;) A co do tego Hellsinga, to ja też miałem od razu takie skojarzenie, hehe.
Napisano 2 Kwiecień 201213 l Hej. Nie chcę Cię zniechęcać, ale podobna praca o tytule "Obsesja" już jest: http://www.tessart.pl/smf/index.php?topic=917.0 Ale może mam jakąś obsesję:)
Napisano 2 Kwiecień 201213 l Autor badfood. zadałes mi niezłego ćwieka co z tym fantem zrobic ... myslalem albo o jakims samooblakaniu albo obrzarstwie padło na pierwsze. W sumie masz racje wyszlo podobnie, ale jak RaVirr tez chcial cos podobnego zrobic, to dochodze do wniosku, ze to moze cos podswiadomego? Araiel chyba bede musial ogarnac co to ten hellsing. mam nadzieje ze dobre :)
Napisano 2 Kwiecień 201213 l ...obżarstwo też chciałem zrobić, ale widziałem niedawny cykl grafik miśkahc i zrezygnowałem :D
Napisano 3 Kwiecień 201213 l Na twoim miejscu kontynuował by temat bo po praca ładna, wszyscy mamy podobne skojarzenia np. ja myślałem żeby skrobnąć coś jak RaVirr lub też obżarstwo, znowu brat mój podpowiedział mi abym zrobił coś z uzależnieniem od komputera co też już mniej więcej zostało wykorzystane. Mam jeszcze parę pomysłów ale świadomość, że wykonane będą do bani mnie blokuje.Odnosząc się jeszcze do twojego kłopotu to gdzieś przeczytałem że oczy mają spore znaczenie dla części schizofreników .
Napisano 4 Kwiecień 201213 l Autor w zasadzie oczy juz skonczone, jak bedzie wiecej czasu, to jeszcze pododaje troche odbic, troche wiecej w zrenicach, moze troche przekrwień, ale narazie tyle, pora przejsc do detalizowania faceta
Napisano 5 Kwiecień 201213 l Autor poprawiony kadr, troszke oczy, i kompletnie od nowa postać. planowane - detalizowanie postaci, detalizowanie oczu, poprawa "ognia"
Napisano 5 Kwiecień 201213 l ...te oczy to jak jedno oko w różnych stanach emocjonalnych. te oczy to jakby oczy bohatera...
Napisano 5 Kwiecień 201213 l Autor ciekawa interpretacja, na pewno chcialem by nie bylo wiadomo czy to lewa czy prawa gałka :)
Napisano 10 Kwiecień 201212 l Hellsing, czy dobre? Powiem szcerze nie ejstem jakims fanem anime, ale Hellsing jest rewelacyjny, mroczny krwawy z duzo doza akcji i szczypta czarnego humoru. Tam zobaczysz prawdziwe wampiry a nie jakies pomyje z sagi zmierzch ;) Co do pracy, uznal bym to za dosc "klasyczna" interpretacje. Czuc tutaj przytloczenie i silne emocje targajace bohaterem. Do tego kompozycja i kadrowanie zwielokratniajace klima. Ode mnie wyroznienie.