adek Napisano 2 Kwiecień 2012 Napisano 2 Kwiecień 2012 Ogłoszono finalistów konkursu Google „Twoje miasto w 3D". Publiczne głosowanie kończy się 1 maja 2012 r. i każdy może oddać tylko jeden głos. W finale konkursu znalazło się łącznie sześć miast z całego świata, a wśród nich są aż dwa polskie miasta - Zielona Góra i Toruń. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2317
adek Napisano 2 Kwiecień 2012 Autor Napisano 2 Kwiecień 2012 Ach! Nie ten schowek. Już poprawione. Dzięki za zwrócenie uwagi.
Razer Napisano 2 Kwiecień 2012 Napisano 2 Kwiecień 2012 Całkiem fajne modele, cieszy coraz większa liczba budynków w polskich miastach. Gdyby ktoś tutaj chciał budować coś z Krakowa to niech da znać, w grupie zawsze raźniej bo samemu jakoś nie mogę się zmobilizować :)
narwik Napisano 3 Kwiecień 2012 Napisano 3 Kwiecień 2012 Panie i Panowie, nie ma śmiechów, sprawa jest bardziej poważna niż tylko wizki. Głosujemy. "Thanks for voting!"
_Mich@l_ Napisano 3 Kwiecień 2012 Napisano 3 Kwiecień 2012 Czemu ja nie wiedziałem o tym konkursieee... Niedojżże od dawna chciałem moją mieścinę zrobić to i mógłbym wziąć udział w tym konkursie - dodatkowa motywacja.
Rekomendowane odpowiedzi