mrys Napisano 5 Kwiecień 2012 Napisano 5 Kwiecień 2012 Kolejnym po Dreideckerze moim spotkaniem z I wojną światową jest model samolotu Fokker D.VII, który będzie bohaterem następnej książki w serii Legends of Aviation in 3d wydawnictwa Kagero. Pozwolono mi opublikować kilka renderów z ok. 250 przygotowanych dla wydawnictwa. Dwa kolejne możecie znaleźć tutaj: http://www.oldhangar.com/?p=477 W zasadzie nie wiem, gdzie to umieścić, bo model skończony ale nie jest to scena.
TheCapo Napisano 5 Kwiecień 2012 Napisano 5 Kwiecień 2012 Super model. W sumie nie potrzeba do tego sceny bo już w samym studiu dobrze się prezentuje.:)
Pixel-Factory Napisano 6 Kwiecień 2012 Napisano 6 Kwiecień 2012 Marku , MIAZGA !! jak zwykle zresztą , ty inaczej nie potrafisz , co ? :D
peter_f Napisano 16 Kwiecień 2012 Napisano 16 Kwiecień 2012 Masakra robota Marku. Znowu rentgen i znowu zrywa mi buty! Dodatkowo widać, że poprawiłeś studio i shadery. Doskonała robota! 5*****
Houston Napisano 16 Kwiecień 2012 Napisano 16 Kwiecień 2012 Piękno samo w sobie;) Ciekaw jestem, czy refki takiego szkieletu dostajesz od wydawcy czy musisz sobie sam radzić?
Rekomendowane odpowiedzi