Rotcore Napisano 6 Kwiecień 2012 Napisano 6 Kwiecień 2012 (edytowane) Witam wszystkich uczestników! Nie chce w swojej pracy skupiać się na konkretnej obsesji... poczytałem trochę o tym terminie i chciałbym zilustrować stan jaki temu towarzyszy, jest to świadoma choroba, osobnik cierpiący na obsesję wie że jest z nim coś nie tak i często jego obsesja kłóci się z jego naturą... nie zdążę to trudno, ale postaram się do niedzieli do wieczora zrobić jak najwięcej tego co mam w głowie. Pozdrawiam i życzę powodzenia pozostałym! FINISZ: Dopracowałem na ile mogłem... pozdrawiam Edytowane 8 Kwiecień 2012 przez Rotcore
Rotcore Napisano 8 Kwiecień 2012 Autor Napisano 8 Kwiecień 2012 (edytowane) Większa wersja w pierwszym poście... Edytowane 8 Kwiecień 2012 przez Rotcore
Juliusz Napisano 8 Kwiecień 2012 Napisano 8 Kwiecień 2012 Mocna praca - nie ma co. Choć wydaje mi się, że detal, który dodałeś w ostatnim etapie, choć optycznie niby robi dobrze, to jest trochę zbyt dosłowny...? Wcześniejsze szkicowe etapy miały nieco więcej malarskości, a mniej surrealizmu. Ale to pewnie kwestia gustu. Możesz powiedzieć, czy malowałeś to może w Painterze? Ja ten program testuję od niedawna i zastanawiam się nad nim jako alternatywą dla Photoshopa (do malowania), ale często mi laguje...
Rotcore Napisano 8 Kwiecień 2012 Autor Napisano 8 Kwiecień 2012 Mi też na pewnym etapie malarskość bardziej odpowiadała, ale że to konkurs i nie każdy tą malarskość czy wrażenie niedokończenia by strawił... pierwsze etapy w ArtRage wykonane, wykańczałem już w Photoshopie bo mi wygodniej wtedy manipulować całością, a w Rage'u mieszam kolory i zostawiam plamy, itd... Paintera odpuściłem bo mi ciął i w ogóle jakiś obsrany był, pozdro i dzięki za opinię ;)
Juliusz Napisano 8 Kwiecień 2012 Napisano 8 Kwiecień 2012 Nie słyszałem wcześniej o ArtRage'u, a po zajrzeniu na stronę, wygląda naprawdę ciekawie. I cena jakaś taka nieprawdopodobnie niska.... Muszę przetestować! :)
ICE Napisano 10 Kwiecień 2012 Napisano 10 Kwiecień 2012 Gratuluje wygranej, praca zinterpretowana na "twoj" sposob. Co zreszta podkreslilo jury Artbuzz'a w komentarzach pod praca.
Rekomendowane odpowiedzi