Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich uczestników!

Nie chce w swojej pracy skupiać się na konkretnej obsesji... poczytałem trochę o tym terminie i chciałbym zilustrować stan jaki temu towarzyszy, jest to świadoma choroba, osobnik cierpiący na obsesję wie że jest z nim coś nie tak i często jego obsesja kłóci się z jego naturą... nie zdążę to trudno, ale postaram się do niedzieli do wieczora zrobić jak najwięcej tego co mam w głowie.

Pozdrawiam i życzę powodzenia pozostałym!

FINISZ:

Dopracowałem na ile mogłem... pozdrawiam

obsesja%2520fin%2520rotcore.jpg

Edytowane przez Rotcore

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 2,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Większa wersja w pierwszym poście...

obsesja%2520fin%2520rotcore.jpg

Edytowane przez Rotcore

Napisano

Mocna praca - nie ma co. Choć wydaje mi się, że detal, który dodałeś w ostatnim etapie, choć optycznie niby robi dobrze, to jest trochę zbyt dosłowny...? Wcześniejsze szkicowe etapy miały nieco więcej malarskości, a mniej surrealizmu. Ale to pewnie kwestia gustu.

Możesz powiedzieć, czy malowałeś to może w Painterze? Ja ten program testuję od niedawna i zastanawiam się nad nim jako alternatywą dla Photoshopa (do malowania), ale często mi laguje...

Napisano
  • Autor

Mi też na pewnym etapie malarskość bardziej odpowiadała, ale że to konkurs i nie każdy tą malarskość czy wrażenie niedokończenia by strawił... pierwsze etapy w ArtRage wykonane, wykańczałem już w Photoshopie bo mi wygodniej wtedy manipulować całością, a w Rage'u mieszam kolory i zostawiam plamy, itd... Paintera odpuściłem bo mi ciął i w ogóle jakiś obsrany był, pozdro i dzięki za opinię ;)

Napisano

Nie słyszałem wcześniej o ArtRage'u, a po zajrzeniu na stronę, wygląda naprawdę ciekawie. I cena jakaś taka nieprawdopodobnie niska.... Muszę przetestować! :)

Napisano

Gratuluje wygranej, praca zinterpretowana na "twoj" sposob. Co zreszta podkreslilo jury Artbuzz'a w komentarzach pod praca.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.