SlawomirWolicki Napisano 14 Kwiecień 2012 Napisano 14 Kwiecień 2012 (edytowane) [ATTACH=CONFIG]86009[/ATTACH]Chc.42: Przebudzenie by Sławomir Wolicki "Last Dragon Awakens" - prosta fabułka fantasy i jak się uda trochę epickich kadrów. Koniec: (Wciąż daleki od zadowolenia, ale sporo się nauczyłem i postęp w szybkości). Edytowane 7 Maj 2012 przez SlawomirWolicki
miriam Napisano 14 Kwiecień 2012 Napisano 14 Kwiecień 2012 Mocne, czekam na upki. powodzenia! //Pozdr.
SlawomirWolicki Napisano 1 Maj 2012 Autor Napisano 1 Maj 2012 Pierwsza strona prawie skończona. Jak nie wyskoczy jakaś robota inna to do piątku może jeszcze 2 strony śmignę.
gutekfiutek Napisano 2 Maj 2012 Napisano 2 Maj 2012 Trochę tak komediowo te 2 kadry na moście wygladają. takie w te-i wewte. Jakby postać wjechała do zamku, zobaczyła kolesia który kazał jej wp....lić i ostatni kadr t jak koleś spieprza:) Ja bym tego samego nie powtarzał, nie ma jakoś uzasadnienia.
SlawomirWolicki Napisano 2 Maj 2012 Autor Napisano 2 Maj 2012 Dolny kadr to tylko podkład, tam trochę inaczej będzie - chyba że chodzi też o "odgłos konia" onomatopeje patatai ? :D Nad nią jeszcze pomyślę - ja osobiście nawet lubię zmieszanie patosu z komedią (choć zgadzam się że czasem to poprostu niegra).
ortheza Napisano 8 Maj 2012 Napisano 8 Maj 2012 jak dla mnie calosc bardzo fajny, szkoda tylko ze postacie tak malo roznia sie od tla, traci sie duzo na czytelnosci.
SlawomirWolicki Napisano 8 Maj 2012 Autor Napisano 8 Maj 2012 Dzięki, mniej więcej wiem jak się pozbyć tego typu problemów więc wkrótce powinno być lepiej. Oczywiście wszelkie porady technicznie bardzo chętnie przyjmę. Jak skończę parę rzeczy założę wątek z teczkę i tam będą już mocno liczył na wsparcie warsztatu.
Rekomendowane odpowiedzi