SlawomirWolicki Posted April 14, 2012 Share Posted April 14, 2012 (edited) [ATTACH=CONFIG]86009[/ATTACH]Chc.42: Przebudzenie by Sławomir Wolicki "Last Dragon Awakens" - prosta fabułka fantasy i jak się uda trochę epickich kadrów. Koniec: (Wciąż daleki od zadowolenia, ale sporo się nauczyłem i postęp w szybkości). Edited May 7, 2012 by SlawomirWolicki Link to comment Share on other sites More sharing options...
miriam Posted April 14, 2012 Share Posted April 14, 2012 Mocne, czekam na upki. powodzenia! //Pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlawomirWolicki Posted May 1, 2012 Author Share Posted May 1, 2012 Pierwsza strona prawie skończona. Jak nie wyskoczy jakaś robota inna to do piątku może jeszcze 2 strony śmignę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gutekfiutek Posted May 2, 2012 Share Posted May 2, 2012 Trochę tak komediowo te 2 kadry na moście wygladają. takie w te-i wewte. Jakby postać wjechała do zamku, zobaczyła kolesia który kazał jej wp....lić i ostatni kadr t jak koleś spieprza:) Ja bym tego samego nie powtarzał, nie ma jakoś uzasadnienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlawomirWolicki Posted May 2, 2012 Author Share Posted May 2, 2012 Dolny kadr to tylko podkład, tam trochę inaczej będzie - chyba że chodzi też o "odgłos konia" onomatopeje patatai ? :D Nad nią jeszcze pomyślę - ja osobiście nawet lubię zmieszanie patosu z komedią (choć zgadzam się że czasem to poprostu niegra). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ortheza Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 jak dla mnie calosc bardzo fajny, szkoda tylko ze postacie tak malo roznia sie od tla, traci sie duzo na czytelnosci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlawomirWolicki Posted May 8, 2012 Author Share Posted May 8, 2012 Dzięki, mniej więcej wiem jak się pozbyć tego typu problemów więc wkrótce powinno być lepiej. Oczywiście wszelkie porady technicznie bardzo chętnie przyjmę. Jak skończę parę rzeczy założę wątek z teczkę i tam będą już mocno liczył na wsparcie warsztatu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts