Napisano 14 Kwiecień 201212 l KONIEC: "Przebudzenie" potraktowałem tu, jako swego rodzaju zmianę w codzienności. Tematem komiksu jest uchwycenie momentu jazdy i bardzo szybkiego wypadku. ****************************** Zaklepuje miejsce. Co do samego komiksu, muszę się jeszcze zastanowić nad fabułą, ale w głowie kształtuje się kilka pomysłów. Swoją drogą dawno mnie tu nie było :). Edytowane 30 Kwiecień 201212 l przez Status
Napisano 15 Kwiecień 201212 l Autor Więc tak: Może nie do końca jasne założenie, ale mam nadzieje, że zgodne z regulaminem. "Przebudzenie" potraktowałem tu, jako swego rodzaju zmianę w codzienności. Tematem komiksu jest uchwycenie momentu jazdy i bardzo szybkiego wypadku.
Napisano 15 Kwiecień 201212 l Kurde, super! - a balem sie ze temat moze mimo wszystko nie wypalić! :) fajnie rozplanowane kadry, moze nie do konca rozumiem tę ostatnią kobietę, ale wygląda spoko :p
Napisano 15 Kwiecień 201212 l Autor Dzięki chłopaki. Tempo pracy mi ostatnio podskoczyło, więc właściwie muszę już tylko dodać tatuaż na pierwszym obrazku. Na ostatnim kobieta wypada z samochodu przez przednią szybę. Może teraz będzie to bardziej zauważalne.
Napisano 15 Kwiecień 201212 l ale numer, dzisiaj wpadlem zeby zrobic wlasnie komiks o wypadku samochodowym na ten konkurs ;P bedziesz rysowal druga plansze?
Napisano 15 Kwiecień 201212 l no status możesz powoli wymyślać tytuł następnego cc, jest bardzo fajnie
Napisano 15 Kwiecień 201212 l Autor bedziesz rysowal druga plansze? Musze Ci powiedzieć, że nie myślałem o drugiej planszy. Starałem się zawęzić temat do jednej i raczej tak zostanie. Robisz kontynuacje ;)? rice: dzięki, ale jeszcze masa czasu i niedługo temat zaleje ogrom świetnych prac.
Napisano 15 Kwiecień 201212 l mysle ze przez to ze pani jest w pionie to nieco psuje czytelność ze ona wypada z tego samochodu, moze zastosuj skos i w ogole zastanowilbym sie nad tym ostatnim kadrem czy by go nie przesunąć bardziej w lewo i wyzej i nieco wyróżnić kolorem, fajnie by to wplynelo na calosc i kompozycje, czesto w komiksach kadry nie sa kolejno ulozone jedno po drugim... pozdro