Skocz do zawartości

Chc.42: Przebudzenie by Status

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

KONIEC:

"Przebudzenie" potraktowałem tu, jako swego rodzaju zmianę w codzienności. Tematem komiksu jest uchwycenie momentu jazdy i bardzo szybkiego wypadku.

przebudzeniefinal.jpg

Zaklepuje miejsce.

Co do samego komiksu, muszę się jeszcze zastanowić nad fabułą, ale w głowie kształtuje się kilka pomysłów.

Swoją drogą dawno mnie tu nie było :).

Edytowane przez Status
  • Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Więc tak:

Może nie do końca jasne założenie, ale mam nadzieje, że zgodne z regulaminem. "Przebudzenie" potraktowałem tu, jako swego rodzaju zmianę w codzienności. Tematem komiksu jest uchwycenie momentu jazdy i bardzo szybkiego wypadku.

przebudzenieo.jpg

Napisano

Dzięki chłopaki.

Tempo pracy mi ostatnio podskoczyło, więc właściwie muszę już tylko dodać tatuaż na pierwszym obrazku.

Na ostatnim kobieta wypada z samochodu przez przednią szybę. Może teraz będzie to bardziej zauważalne.

przebudzenie3.jpg

Napisano
bedziesz rysowal druga plansze?

Musze Ci powiedzieć, że nie myślałem o drugiej planszy. Starałem się zawęzić temat do jednej i raczej tak zostanie. Robisz kontynuacje ;)?

rice: dzięki, ale jeszcze masa czasu i niedługo temat zaleje ogrom świetnych prac.

Napisano

mysle ze przez to ze pani jest w pionie to nieco psuje czytelność ze ona wypada z tego samochodu, moze zastosuj skos i w ogole zastanowilbym sie nad tym ostatnim kadrem czy by go nie przesunąć bardziej w lewo i wyzej i nieco wyróżnić kolorem, fajnie by to wplynelo na calosc i kompozycje, czesto w komiksach kadry nie sa kolejno ulozone jedno po drugim... pozdro

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności