Selena Napisano 19 Kwiecień 2012 Share Napisano 19 Kwiecień 2012 (edytowane) w czasie wolnym od pracy wyrzeźbiłam w zbrushu wampira... z włosami i bez włosów Edytowane 20 Kwiecień 2012 przez Selena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arthus Napisano 19 Kwiecień 2012 Share Napisano 19 Kwiecień 2012 Według mnie coś z kłami nie tak, wyglądają jak przymocowane do języka. O to mi chodzi mniej więcej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selena Napisano 19 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2012 (edytowane) on się oblizuje XD..ale wiem chyba o co Ci chodzi;/....zaraz to poprawię Edytowane 19 Kwiecień 2012 przez Selena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arthus Napisano 19 Kwiecień 2012 Share Napisano 19 Kwiecień 2012 on się oblizuje XD..ale wiem chyba o co Ci chodzi;/....zaraz to poprawię Oblizywanie się nie zmienia postaci rzeczy :D chyba że ma gumowe kły i wypchnął sobie je przed wargi :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selena Napisano 19 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2012 atrhus- poprawiłam ten język..nie wiem czy o to Ci chodziło XD ale poprawione:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 19 Kwiecień 2012 Share Napisano 19 Kwiecień 2012 szyja jakaś dziwna, ale sam wyraz twarzy super :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selena Napisano 20 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2012 Poprawiłam trochę uszy, szyję, kark i pokolorowałam go w zbrushu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturskoczek Napisano 20 Kwiecień 2012 Share Napisano 20 Kwiecień 2012 a może wątek przerzucić do Work in progress? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selena Napisano 20 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2012 nie, bo już skończyłam:) więcej dłubać nie będę, obiecuję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 20 Kwiecień 2012 Share Napisano 20 Kwiecień 2012 wg mnie bardzo fajnie, nie przepadam na przekokszonymi wampirami, ale ten jest całkiem spoko :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 20 Kwiecień 2012 Share Napisano 20 Kwiecień 2012 Selena, do galerii wrzuca się skończone prace. Jeżeli nie jesteś pewna czy praca jest ok to postuj ją w WIPie. Też IMO mogłabyś jeszcze nad tym posiedzieć bo model jest ok ale prezentacja po najmniejszej linii oporu. Dopracuj bo warto. Jeżeli chcesz to mogę jeszcze przenieść do Wipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arthus Napisano 20 Kwiecień 2012 Share Napisano 20 Kwiecień 2012 Ja bym na Twoim miejscu Seleno, przeniósł do WIPa i jeszcze trochę popracował nad tym, bo rzeźba bardzo fajna ale jeszcze trochę upiększenia i by było wampirocudo :) Według mnie kolor krwi wygląda obecnie jak, jak no jak nie kolor krwi :D, włosy trochę czarnego, trochę siwego, przynajmniej ja tak go widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 25 Kwiecień 2012 Share Napisano 25 Kwiecień 2012 jak dla mnie ma on bardzo glupi wyraz twarzy z tym "jezyczkiem" i oczyma zbitego psa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 25 Kwiecień 2012 Share Napisano 25 Kwiecień 2012 Dziwne że nikt tego nie zauważył, ale krew to chyba najsłabszy element pracy. Wszystko wygląda kozacko a strugi krwi wyglądają poprostu idiotycznie. Nie wygląda jakby miała spływać po twarzy, tylko randomowe krechy jakieś. Sama twarzyczka supcio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selena Napisano 25 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2012 Temporal - ja to zauważyłam..ale nie chce mi się już tego poprawiać, pracuję już nad czymś nowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi