Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

w czasie wolnym od pracy wyrzeźbiłam w zbrushu wampira...

z włosami

wamp3.jpg

i bez włosów

wamp4.jpg

Edytowane przez Selena

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Według mnie coś z kłami nie tak, wyglądają jak przymocowane do języka.

O to mi chodzi mniej więcej

selenka.jpg

:)

Napisano
  • Autor

on się oblizuje XD..ale wiem chyba o co Ci chodzi;/....zaraz to poprawię

Edytowane przez Selena

Napisano
on się oblizuje XD..ale wiem chyba o co Ci chodzi;/....zaraz to poprawię

Oblizywanie się nie zmienia postaci rzeczy :D chyba że ma gumowe kły i wypchnął sobie je przed wargi :D:D

Napisano
  • Autor

atrhus- poprawiłam ten język..nie wiem czy o to Ci chodziło XD ale poprawione:D

Napisano
  • Autor

Poprawiłam trochę uszy, szyję, kark i pokolorowałam go w zbrushu:)

wamp5.jpg

wamp6.jpg

Napisano
  • Autor

nie, bo już skończyłam:) więcej dłubać nie będę, obiecuję...

Napisano

wg mnie bardzo fajnie, nie przepadam na przekokszonymi wampirami, ale ten jest całkiem spoko :)

salut.

Napisano

Selena, do galerii wrzuca się skończone prace. Jeżeli nie jesteś pewna czy praca jest ok to postuj ją w WIPie. Też IMO mogłabyś jeszcze nad tym posiedzieć bo model jest ok ale prezentacja po najmniejszej linii oporu. Dopracuj bo warto. Jeżeli chcesz to mogę jeszcze przenieść do Wipa.

Napisano

Ja bym na Twoim miejscu Seleno, przeniósł do WIPa i jeszcze trochę popracował nad tym, bo rzeźba bardzo fajna ale jeszcze trochę upiększenia i by było wampirocudo :)

Według mnie kolor krwi wygląda obecnie jak, jak no jak nie kolor krwi :D, włosy trochę czarnego, trochę siwego, przynajmniej ja tak go widzę.

Napisano

jak dla mnie ma on bardzo glupi wyraz twarzy z tym "jezyczkiem" i oczyma zbitego psa

Napisano

Dziwne że nikt tego nie zauważył, ale krew to chyba najsłabszy element pracy. Wszystko wygląda kozacko a strugi krwi wyglądają poprostu idiotycznie. Nie wygląda jakby miała spływać po twarzy, tylko randomowe krechy jakieś. Sama twarzyczka supcio.

Napisano
  • Autor

Temporal - ja to zauważyłam..ale nie chce mi się już tego poprawiać, pracuję już nad czymś nowym.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności