klimczok Napisano 23 Lipiec 2004 Napisano 23 Lipiec 2004 Witam all, w przerwach śniadaniowo-papierosowych odpalam w pracy max`a, aby odświeżyć szare komórki... chętnych do komentowania zapraszam.
Cug Napisano 23 Lipiec 2004 Napisano 23 Lipiec 2004 mozna sie przy nich troche rozerwac :)) swietny pomysl
Mateusz Napisano 23 Lipiec 2004 Napisano 23 Lipiec 2004 zły kształt i materiał jajka, kiepska prezentacja super pomysl, (twoj?)
klimczok Napisano 23 Lipiec 2004 Autor Napisano 23 Lipiec 2004 pomysł własny :D (przynajmniej na niczym się nie wzorowałem), co do kształtu jajka, hmm z założenia miał to być granat, a większość granatów ma podstawkę - jajko trudno postawić... prezentacja kiepska fakt, ale czego oczekiwać po kilku godzinach pracy początkującego ... chciałem tylko wrzucić na forum coś z jajem między samochody, samoloty ....
Leru Napisano 23 Lipiec 2004 Napisano 23 Lipiec 2004 hehe :D az sie prosi dac to w lapki papusnego dzieciaczka ktoremu oczka sie swieta z radosci widzac kinder niespodzianke :D fajny pomysl, tylko moze bump napisu nie jest taki do konca konieczny
Beatou Napisano 23 Lipiec 2004 Napisano 23 Lipiec 2004 hehe pomysł niezły miałeś ;D tylko wykonanie słabsze :P Ja bym dał materiał taki jak ma jajko z niespodzianką w realu... takie chropowate sreberko... na pewno to widziałeś...popracuj jeszcze nad tą scenką... można z niej jeszcze wykrzesać parę ohh i ahh ;] no i hehe pozdro, Beatou
klimczok Napisano 23 Lipiec 2004 Autor Napisano 23 Lipiec 2004 dziękuję za komentarze, macie rację pomysł to nie wszystko... :( ale teksturowania i oświetlenia dopiero się uczę :( Beatou dzięki - właśnie podsunąłeś mi pomysł na scenkę (pifo), po powrocie z urlopu podrzucę rendery pozdro > klimczok
Damian Napisano 23 Lipiec 2004 Napisano 23 Lipiec 2004 a ja chce animacje działania!!!! koniecznie:D niech bryzgnie krew, niech lataja trzewia... eee? no co?
Marcin Napisano 23 Lipiec 2004 Napisano 23 Lipiec 2004 ja to bym widzial te jajka na wystawie/półce w sklepie .....
blood_brother Napisano 23 Lipiec 2004 Napisano 23 Lipiec 2004 Marcin: Tylko nalezaloby sie zastanowic komu urywa glowe:) Dziecku czy zolnierzowi a moze obojgu??:) Sorry za OT Pozdro
Mulczas Napisano 24 Lipiec 2004 Napisano 24 Lipiec 2004 pomysł własny :D (przynajmniej na niczym się nie wzorowałem) http://humor.mocny.com/zdjecia/21.jpg fajnie ci to wyszlo (poza materialem jajka).
klimczok Napisano 24 Lipiec 2004 Autor Napisano 24 Lipiec 2004 hej Mulczas, dziekujje ze rozpoznales rynek ale dalej twiedze ze to moj pomysl > jezeli twierdzisz że jest inaczej są na to paragrarfy,,, z pozdrowieniami > Klimczok
Damian Napisano 24 Lipiec 2004 Napisano 24 Lipiec 2004 spokoj panowie! no :) - na wszelki wypadek reaguje z wyprzedzeniem:)
klimczok Napisano 24 Lipiec 2004 Autor Napisano 24 Lipiec 2004 dziękuję Damian za reakcję, ale taka potwarz wymaga krwi > jestem do dyspozycji Mulczasa, miejsce i czas nie gra roli jeżeli dalej twierdzi że to plagiat .. z poważaniem > klimczok
leander Napisano 25 Lipiec 2004 Napisano 25 Lipiec 2004 Mulczas z tego co widze niczego Ci nie zarzucil :) Swoja droga w szkicu napis "killer surprise" psuje zabawe. Twoje fajniejsze i na serio mocno zaskakujace.
Mulczas Napisano 26 Lipiec 2004 Napisano 26 Lipiec 2004 NIE TWIERDZĘ, ŻE TO PLAGIAT. Po prostu przeglądając strony natrafiłem na ten obrazek i postanowiłem go zamieścić, żeby pokazać, że coś podobnego już istnieje. Nawet, gdybyś widział ten obrazek i na jego podstawie stworzył swój model, to nazwałbym to raczej inspiracją, a nie plagiatem. Przepraszam, że Cię uraziłem. Nie miałem nic złego na myśli zamieszczając tego linka.
klimczok Napisano 26 Lipiec 2004 Autor Napisano 26 Lipiec 2004 Hej Mulczas, otrzymałem Twoją wiadomość, chyba w weekend miałem za duży poziom adrenaliny ...., z mojej strony przyjmij przeprosiny za ostre słowa. Mam nadzieję że będzie to początek dobrej znajomości a nie świętej wojny. Z poważaniem Klimczok. PEACE
Archangel Napisano 26 Lipiec 2004 Napisano 26 Lipiec 2004 Wracajac do pracki...pomysl swietny niezaleznie czyj :) mozna sie tylko troszke wykonania przyczepic...bardzo slaba jakosc tekstur. Renderowales scanlinem czy tak ?? Bo az sie prosi o jakis ladny metal na zawleczce. Dolna czesc jaja jest troche dziwnie wyprofilowana...ale poza tymi uwagami nie jest zle :) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi