mowok Napisano 23 Kwiecień 2012 Share Napisano 23 Kwiecień 2012 Witam Przedstawiam wizualizacje, nad którymi miałem okazję ostatnio pracować. Ujęcia przedstawiają odnowiony punkt informacyjny w Łebie. Zakres mojej pracy ograniczał się tylko do wykonania wizualizacji, projekt nie jest mój. Liczę na bezcenne uwagi i opinie. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 23 Kwiecień 2012 Share Napisano 23 Kwiecień 2012 Dlaczego drzwi są krzywe? (po łuku?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 23 Kwiecień 2012 Share Napisano 23 Kwiecień 2012 szeroki kąt kamety Blade, dlatego, ładnie, technicznie ok, ale troszkę niskie nastawy renderów, na drugim ujęciu widać ziarno mocne na ścianach, na 1 zresztą również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 23 Kwiecień 2012 Share Napisano 23 Kwiecień 2012 To się chyba nazywa zniekształcenie beczkowe z tego co się orientuję. Można to zniwelować w shopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowok Napisano 3 Maj 2012 Autor Share Napisano 3 Maj 2012 Eśśś tego noisa dodałem w postpro, zeby bardziej jak zdjecie wygladało ;), ale jak tak popatrzyłem to lipa jednak straszna. Z kolei te drzwi to skutek szerokiego kata i ustawienia distortion vray kamery, też zeby było realniej. Ale chyba za ostro wyszło. Dzięki za podpowiedzi i opinie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasjogabonito Napisano 6 Maj 2012 Share Napisano 6 Maj 2012 Mowok broń swoim upodobań;) Ja nienawidzę cukierkowych renderów i też zawsze sam dodaję na końcu;) Realistycznie to wyszło. Jednie co to materiał foteli do wymiany. Fajne słoneczko. btw. W którym miejscu ten punkt bo właśnie wróciłem z Łeby:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowok Napisano 9 Maj 2012 Autor Share Napisano 9 Maj 2012 Lukasjogabonito dzięki za miłe słowa. A to fotka z zewnątrz. [ATTACH=CONFIG]86044[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi