Napisano 23 Kwiecień 201212 l Witam Przedstawiam wizualizacje, nad którymi miałem okazję ostatnio pracować. Ujęcia przedstawiają odnowiony punkt informacyjny w Łebie. Zakres mojej pracy ograniczał się tylko do wykonania wizualizacji, projekt nie jest mój. Liczę na bezcenne uwagi i opinie. Pozdro
Napisano 23 Kwiecień 201212 l szeroki kąt kamety Blade, dlatego, ładnie, technicznie ok, ale troszkę niskie nastawy renderów, na drugim ujęciu widać ziarno mocne na ścianach, na 1 zresztą również
Napisano 23 Kwiecień 201212 l To się chyba nazywa zniekształcenie beczkowe z tego co się orientuję. Można to zniwelować w shopie.
Napisano 3 Maj 201212 l Autor Eśśś tego noisa dodałem w postpro, zeby bardziej jak zdjecie wygladało ;), ale jak tak popatrzyłem to lipa jednak straszna. Z kolei te drzwi to skutek szerokiego kata i ustawienia distortion vray kamery, też zeby było realniej. Ale chyba za ostro wyszło. Dzięki za podpowiedzi i opinie. Pozdrawiam
Napisano 6 Maj 201212 l Mowok broń swoim upodobań;) Ja nienawidzę cukierkowych renderów i też zawsze sam dodaję na końcu;) Realistycznie to wyszło. Jednie co to materiał foteli do wymiany. Fajne słoneczko. btw. W którym miejscu ten punkt bo właśnie wróciłem z Łeby:D
Napisano 9 Maj 201212 l Autor Lukasjogabonito dzięki za miłe słowa. A to fotka z zewnątrz. [ATTACH=CONFIG]86044[/ATTACH]