Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

podziergalem troszke ale mi sie znudzilo, stad "crop". i w sumie to zadowolony jestem z ptasiora.

oldman_sea.jpg

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Swietna twarz. Taka monumentalna, ma sie wrazenie, ze mozna po niej podrozowac. Mam pytanie a propos takiej stylizacji (malutkie oczy, duzy nos etc.), skad widomo kiedy i na ile mozna sobie pozwolic? Bo jak dla mnie to nie jest jeszcze karykatura, ale nie spelnia tez wymogow realnej anatomii a mimo to jest jak najbardziej do przyjecia.

Napisano

Wlasnie co do facjaty bym mial obiekcje, za to telko przekonujace. Wlasnie te malenkie 'swinskie' oczeta mi tam nie leza jakos, no i oswietliles go ciut niekonsekwentnie.

Leander - skad? w twarzach ( i nie tylko ) mozliwe sa spore odstepstwa od kanonu oferowanego przez katalog mody, zaryzykuje nawet stwierdzenie ze nieczesto trafia sie twarz idealna a jednak nie otaczaja nas same chodzace karykatury:) wystarczy sie wiec rozgladac, no i miec troche wprawy zeby rysowac to co sie chce a nie to co przypadkiem wyjdzie:)

Napisano

Nie no mi siębardzo podoba szczególnie to zróżnicowanie i budowa formy kreską :)

Napisano

a mnie sie bardzo podoba nic bym w tym nie zmienil lubie takie pokrzywione surrealistyczne mordy

Napisano
  • Autor

dzieki za opinie... jednak dzierganie to jakas chora sprawa dla mnie... ale szukam swojej metody... skoncze szukac jak bede robil obrazek wygladajacy na tydzien roboty w 20min.:P

kolejne podejscie... nabazgrane na starszym speedzie.