kengi Napisano 23 Lipiec 2004 Napisano 23 Lipiec 2004 podziergalem troszke ale mi sie znudzilo, stad "crop". i w sumie to zadowolony jestem z ptasiora.
leander Napisano 23 Lipiec 2004 Napisano 23 Lipiec 2004 Swietna twarz. Taka monumentalna, ma sie wrazenie, ze mozna po niej podrozowac. Mam pytanie a propos takiej stylizacji (malutkie oczy, duzy nos etc.), skad widomo kiedy i na ile mozna sobie pozwolic? Bo jak dla mnie to nie jest jeszcze karykatura, ale nie spelnia tez wymogow realnej anatomii a mimo to jest jak najbardziej do przyjecia.
biglebowsky Napisano 23 Lipiec 2004 Napisano 23 Lipiec 2004 Wlasnie co do facjaty bym mial obiekcje, za to telko przekonujace. Wlasnie te malenkie 'swinskie' oczeta mi tam nie leza jakos, no i oswietliles go ciut niekonsekwentnie. Leander - skad? w twarzach ( i nie tylko ) mozliwe sa spore odstepstwa od kanonu oferowanego przez katalog mody, zaryzykuje nawet stwierdzenie ze nieczesto trafia sie twarz idealna a jednak nie otaczaja nas same chodzace karykatury:) wystarczy sie wiec rozgladac, no i miec troche wprawy zeby rysowac to co sie chce a nie to co przypadkiem wyjdzie:)
Ebor Napisano 23 Lipiec 2004 Napisano 23 Lipiec 2004 Nie no mi siębardzo podoba szczególnie to zróżnicowanie i budowa formy kreską :)
Kris_R Napisano 23 Lipiec 2004 Napisano 23 Lipiec 2004 No nie jest to szczyt twoich osiągnięć Kengi... :) faktycznie
eol Napisano 27 Lipiec 2004 Napisano 27 Lipiec 2004 a mnie sie bardzo podoba nic bym w tym nie zmienil lubie takie pokrzywione surrealistyczne mordy
kengi Napisano 27 Lipiec 2004 Autor Napisano 27 Lipiec 2004 dzieki za opinie... jednak dzierganie to jakas chora sprawa dla mnie... ale szukam swojej metody... skoncze szukac jak bede robil obrazek wygladajacy na tydzien roboty w 20min.:P kolejne podejscie... nabazgrane na starszym speedzie.
Rekomendowane odpowiedzi