Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

podziergalem troszke ale mi sie znudzilo, stad "crop". i w sumie to zadowolony jestem z ptasiora.

oldman_sea.jpg

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Swietna twarz. Taka monumentalna, ma sie wrazenie, ze mozna po niej podrozowac. Mam pytanie a propos takiej stylizacji (malutkie oczy, duzy nos etc.), skad widomo kiedy i na ile mozna sobie pozwolic? Bo jak dla mnie to nie jest jeszcze karykatura, ale nie spelnia tez wymogow realnej anatomii a mimo to jest jak najbardziej do przyjecia.

Napisano

Wlasnie co do facjaty bym mial obiekcje, za to telko przekonujace. Wlasnie te malenkie 'swinskie' oczeta mi tam nie leza jakos, no i oswietliles go ciut niekonsekwentnie.

Leander - skad? w twarzach ( i nie tylko ) mozliwe sa spore odstepstwa od kanonu oferowanego przez katalog mody, zaryzykuje nawet stwierdzenie ze nieczesto trafia sie twarz idealna a jednak nie otaczaja nas same chodzace karykatury:) wystarczy sie wiec rozgladac, no i miec troche wprawy zeby rysowac to co sie chce a nie to co przypadkiem wyjdzie:)

Napisano

Nie no mi siębardzo podoba szczególnie to zróżnicowanie i budowa formy kreską :)

Napisano

a mnie sie bardzo podoba nic bym w tym nie zmienil lubie takie pokrzywione surrealistyczne mordy

Napisano
  • Autor

dzieki za opinie... jednak dzierganie to jakas chora sprawa dla mnie... ale szukam swojej metody... skoncze szukac jak bede robil obrazek wygladajacy na tydzien roboty w 20min.:P

kolejne podejscie... nabazgrane na starszym speedzie.