Napisano 28 Kwiecień 201213 l Rusza kolejny projekt tzw. “open movie”, filmu tworzonego tylko i wyłącznie za pomocą darmowych narzędzi do animacji i dźwięku. Nowy film będzie nosił tytuł “Tube” i będzie reżyserowany przez Bassama Kurdali, który ma już jeden podobny projekt na swoim koncie (film “Elephants Dream”). Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2357
Napisano 29 Kwiecień 201213 l Nic tylko na doczepkę wskakiwać, fajny projekt. Ps. Jeśli tu miało być wideo to go niema tylko puste miejsce jest, nie wiem czy to u mnie tylko
Napisano 29 Kwiecień 201213 l @stach13 No niestety jest to video z Kickstartera, chyba coś im się zepsuło, a nie znalazłem na innym hostingu. To samo video jest na stronie pod podanym linkiem.
Napisano 3 Maj 201212 l pomysł super, jakościowo to raczej nie dorówna komercyjnegu softowi ale liczy sie zaangażowanie i co równie ważne - wymiana doświadczeń:)) PS. trzeba odpalać na chromie lub firefox'ie