adek Napisano 10 Maj 2012 Napisano 10 Maj 2012 W serwisie FXGuide pojawił się obszerny artykuł poświęcony efektom specjalnym w filmie Avengers. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2373
piopiowawa Napisano 11 Maj 2012 Napisano 11 Maj 2012 thanks, film to może i będzie spoko, mi tylko ten gość z młotkiem przy tej reszcie ferajny wygląda dziwnie... Hutnik, Blacharz, Kelnerka, Zielony-imigrant oraz młotkowy jako wyzwoliciele Usa.
goat91 Napisano 11 Maj 2012 Napisano 11 Maj 2012 Efekty specjalne; spoko. Na wysokim poziomie. Ale fabula i niektore sceny naprawde beznadziejne. Ja po obejrzeniu tego filmu byłem rozczarowany. 4/10 bym mu dal.
Traitor Napisano 11 Maj 2012 Napisano 11 Maj 2012 W zespole superbohaterow zdecydowanie brakuje polskiego hydraulika:)
R0NIN Napisano 11 Maj 2012 Napisano 11 Maj 2012 Będąc w Heliosie na Nazistach z księżyca widziałem zapowiedź filmu. Co prawda całość zapowiada się ciekawie jednak po tym, jak usłyszałem ten... "kretyński" dubbing postanowiłem poczekać z oglądaniem filmu do czasu ... "innej lepszej i tańszej wersji". Mam nadzieję że w którymś kinie będzie wersja z napisami. Szkoda tylko że Hulka podmienili :(.
narwik Napisano 11 Maj 2012 Napisano 11 Maj 2012 (edytowane) Nie ma polskiego hydraulika, ale przecież jest polski Jerzy Skolimowski. http://wideo.onet.pl/avengers-3d-jerzy-skolimowski-o-swojej-roli,70467,w.html Edytowane 11 Maj 2012 przez narwik
Kiao Napisano 11 Maj 2012 Napisano 11 Maj 2012 Mam nadzieję że w którymś kinie będzie wersja z napisami. Nie wiem skąd jesteś, ale w Warszawie akurat jest wersja z napisami; a dubbing niestety przy większości filmów kuleje ze szkodą dla odbioru:(
mercedesslr Napisano 11 Maj 2012 Napisano 11 Maj 2012 byłem, widziałem, polecam! efekty cudowne, ale to było akurat oczywiste:)
Arthus Napisano 13 Maj 2012 Napisano 13 Maj 2012 e tam, nie był taki słaby, film mogę polecić, z napisami świetny ;D Ludzie w kinie w pewnych momentach wybuchali śmiechem, ładnie wprowadzili sceny komediowe do tego filmu :)
R0NIN Napisano 14 Maj 2012 Napisano 14 Maj 2012 Kiao, wybacz. Nie zauważyłem ze są w kinie dwie wersje ;p Z zapowiedzi przed innym filmem wywnioskowałem że jest tylko wersja z dubbingiem - moja kulpa ;) Jutro idę oglądać bo we wtorki taniej xD.
Rekomendowane odpowiedzi