Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

thanks, film to może i będzie spoko, mi tylko ten gość z młotkiem przy tej reszcie ferajny wygląda dziwnie...

Hutnik, Blacharz, Kelnerka, Zielony-imigrant oraz młotkowy jako wyzwoliciele Usa.

Napisano

Efekty specjalne; spoko. Na wysokim poziomie. Ale fabula i niektore sceny naprawde beznadziejne. Ja po obejrzeniu tego filmu byłem rozczarowany. 4/10 bym mu dal.

Napisano

Będąc w Heliosie na Nazistach z księżyca widziałem zapowiedź filmu. Co prawda całość zapowiada się ciekawie jednak po tym, jak usłyszałem ten... "kretyński" dubbing postanowiłem poczekać z oglądaniem filmu do czasu ... "innej lepszej i tańszej wersji". Mam nadzieję że w którymś kinie będzie wersja z napisami. Szkoda tylko że Hulka podmienili :(.

Napisano
Mam nadzieję że w którymś kinie będzie wersja z napisami.

Nie wiem skąd jesteś, ale w Warszawie akurat jest wersja z napisami; a dubbing niestety przy większości filmów kuleje ze szkodą dla odbioru:(

Napisano

e tam, nie był taki słaby, film mogę polecić, z napisami świetny ;D

Ludzie w kinie w pewnych momentach wybuchali śmiechem, ładnie wprowadzili sceny komediowe do tego filmu :)

Napisano

Kiao, wybacz. Nie zauważyłem ze są w kinie dwie wersje ;p

Z zapowiedzi przed innym filmem wywnioskowałem że jest tylko wersja z dubbingiem - moja kulpa ;)

Jutro idę oglądać bo we wtorki taniej xD.