Napisano 19 Maj 201212 l Witam. Mam następujący problem...Kiedy wstawiamy coś insert brushem w trybie radialnej symetrii to taka radialna wstawka jest zawsze jedną nową poligrupą. I zastanawiam się czy dało by się coś gdzieś tak ustawić aby każdy element -tzn mesh wstawionego tak insert brusha był osobna pologrupą ? tzn Jak w Radsial Symetry mamy ustawiony suwak Radial Count domyślnie na 8 i wstawia nam mesh insert brusha do kola 8 razy to żeby było z tego też 8 osobnych poligrup a nie jedna! Da się tak ?- bo to by mi bardzo ułatwiło sprawę... Mam nadzieje że wyraziłem o co mi chodzi w miarę jasno... Z góry dziękuje za pomoc !
Napisano 20 Maj 201212 l Jak widzę takie wątki to od razu przypominają mi się narzekania na interfejs zbrusza;)
Napisano 20 Maj 201212 l Autor Eh...właśnie miałem zamiar napisać dlaczego w Zbrushu mi odpowiada wszystko-włączając w to nawigacje i interface, walnąć tu wywód na 3 strony...ale nie mam na to siły, ani tym bardziej nikt tutaj zapewne niema siły tego czytać... Powiem tylko że ostatnio polubiłem nawet Action Line...choć w sumie wolałbym aby były też dostępne takie manipulatory jak ma Modo...