kaigreko Napisano 21 Maj 2012 Napisano 21 Maj 2012 (edytowane) Czolem, Chcialbym Wam pokazac serie wizek, ktore zrobilem w biurze. Czasu jak zwykle bylo niewiele, bo od piatku do poniedzialku. Praca konkursowa, hotel 5 i 4* w Swinoujsciu. Soft z racji na czas to sketchup, max11 + vray1.5, lightroom i Ps. Orginalny rozmiar renderow 5000px po dluzszym boku Mimo widocznych na pierwszy rzut oka niedociagniec - pokazuje, bo wracac do tego tematu na pewno nie bede:) Pozdrowienia! Edytowane 21 Maj 2012 przez kaigreko
lukasjogabonito Napisano 10 Czerwiec 2012 Napisano 10 Czerwiec 2012 Mi się to podoba. Ładnie i czysto. Zdradzisz jak zrobiona plaża na 2 ujęciu????
Orangegraphics Napisano 10 Czerwiec 2012 Napisano 10 Czerwiec 2012 bardzo ładne kolorki i ciekawe świecenie, udało ci się złapać super klimat, a termin też robi wrażenie
kaigreko Napisano 11 Czerwiec 2012 Autor Napisano 11 Czerwiec 2012 Czołem, Dzieki za dobre słowo. @lukas - plaża to nic specjalnego, wymodelowana mniej więcej w maxie i sporo photoshopa z własnych oraz wygooglanych materiałów. @Xiz0r - fakt,termin niezły,zaczynam się już przyzwyczajać:)..całe szczęście, że tuż przed oddaniem przyjechał komp do pomocy
Dmk Napisano 11 Czerwiec 2012 Napisano 11 Czerwiec 2012 Jak dla mnie bardzo cacy :) Mega krótki czas i super efekt. Pozdrawiam!
robertwitczak Napisano 5 Lipiec 2012 Napisano 5 Lipiec 2012 Praca niezła, super wizki ;) bardzo klimatycznie Zastanawia mnie z mojego punktu widzenia, co takiego zrobione zostało w sketchupie, a co w maxie ?
kaigreko Napisano 6 Lipiec 2012 Autor Napisano 6 Lipiec 2012 Dzięki:) w sketchupie był zrobiony "raw model", potem w maxie dodawane detale /podziały szkła, pochwyty, lampy kijanki, drzewa etc./ meble -> noti.pl Całe szczęście maja w miarę przyzwoite modele do ściągnięcia:) Pozdrowienia!
ad_2000 Napisano 9 Lipiec 2012 Napisano 9 Lipiec 2012 Super, podoba się. Pytanie gdzie kupiłeś te tulipany ? czy to własna robota ?
kaigreko Napisano 10 Lipiec 2012 Autor Napisano 10 Lipiec 2012 @ad_2000 - Tulipany są z 3ddd.ru, maja masę całkiem spoko modeli. @rafalb - Dzięki:)
WIERZBA Napisano 26 Lipiec 2012 Napisano 26 Lipiec 2012 Bardzo ładnie exteriory - fajna kompozycja , kolory . Wnętrza pierwsze 2 korytarz i lobby średnio . Szczególnie korytarz mapy posadzki , detal nie do końca mi się podobają , ale sam mam z tym kłopoty jak czasu brakuje to się czegoś niedopatrzy :)
Rekomendowane odpowiedzi