Napisano 21 Maj 201212 l Czolem, Chcialbym Wam pokazac serie wizek, ktore zrobilem w biurze. Czasu jak zwykle bylo niewiele, bo od piatku do poniedzialku. Praca konkursowa, hotel 5 i 4* w Swinoujsciu. Soft z racji na czas to sketchup, max11 + vray1.5, lightroom i Ps. Orginalny rozmiar renderow 5000px po dluzszym boku Mimo widocznych na pierwszy rzut oka niedociagniec - pokazuje, bo wracac do tego tematu na pewno nie bede:) Pozdrowienia! Edytowane 21 Maj 201212 l przez kaigreko
Napisano 10 Czerwiec 201212 l Mi się to podoba. Ładnie i czysto. Zdradzisz jak zrobiona plaża na 2 ujęciu????
Napisano 10 Czerwiec 201212 l bardzo ładne kolorki i ciekawe świecenie, udało ci się złapać super klimat, a termin też robi wrażenie
Napisano 11 Czerwiec 201212 l Autor Czołem, Dzieki za dobre słowo. @lukas - plaża to nic specjalnego, wymodelowana mniej więcej w maxie i sporo photoshopa z własnych oraz wygooglanych materiałów. @Xiz0r - fakt,termin niezły,zaczynam się już przyzwyczajać:)..całe szczęście, że tuż przed oddaniem przyjechał komp do pomocy
Napisano 11 Czerwiec 201212 l Jak dla mnie bardzo cacy :) Mega krótki czas i super efekt. Pozdrawiam!
Napisano 5 Lipiec 201212 l Praca niezła, super wizki ;) bardzo klimatycznie Zastanawia mnie z mojego punktu widzenia, co takiego zrobione zostało w sketchupie, a co w maxie ?
Napisano 6 Lipiec 201212 l Autor Dzięki:) w sketchupie był zrobiony "raw model", potem w maxie dodawane detale /podziały szkła, pochwyty, lampy kijanki, drzewa etc./ meble -> noti.pl Całe szczęście maja w miarę przyzwoite modele do ściągnięcia:) Pozdrowienia!
Napisano 9 Lipiec 201212 l Super, podoba się. Pytanie gdzie kupiłeś te tulipany ? czy to własna robota ?
Napisano 10 Lipiec 201212 l Autor @ad_2000 - Tulipany są z 3ddd.ru, maja masę całkiem spoko modeli. @rafalb - Dzięki:)
Napisano 26 Lipiec 201212 l Bardzo ładnie exteriory - fajna kompozycja , kolory . Wnętrza pierwsze 2 korytarz i lobby średnio . Szczególnie korytarz mapy posadzki , detal nie do końca mi się podobają , ale sam mam z tym kłopoty jak czasu brakuje to się czegoś niedopatrzy :)