kengi Napisano 10 Luty 2005 Napisano 10 Luty 2005 shoryuken! ;P mocny progres, ta nowa szybka technika tez mocna. fajne to po prostu. gratulieren!
kengi Napisano 10 Luty 2005 Napisano 10 Luty 2005 shoryuken! ;P mocny progres, ta nowa szybka technika tez mocna. fajne to po prostu. gratulieren!
Carioca Napisano 10 Luty 2005 Napisano 10 Luty 2005 Luzik luzik:D. Szczególnie ciekawy jest ten canoopodobny stwór
Carioca Napisano 10 Luty 2005 Napisano 10 Luty 2005 Luzik luzik:D. Szczególnie ciekawy jest ten canoopodobny stwór
asfalton Napisano 16 Luty 2005 Napisano 16 Luty 2005 ogolnie prace sa dobre, a niektore ŚWIETNE!widac ze ciezka praca nie idzie w las
sayonerka Napisano 16 Luty 2005 Napisano 16 Luty 2005 Wiecej klimatow SF poprosze!! Bardzo ladnie Ci to wychodzi (jak przygladam sie niektorym toporkom, to dziergal bym jeden przez caly dzien ;) ). Czekam na wiecej! Pozdrawiam.
Siegmar Napisano 17 Luty 2005 Napisano 17 Luty 2005 czworonog Goddardowy ... fajniasty ... drugi tez wypasik ... wiesz co robisz :)
cayacuza Napisano 8 Marzec 2005 Napisano 8 Marzec 2005 dobra dajmy nato ze jest niezle i bardzo dobre cajacuza
Dziadek Stal Napisano 8 Marzec 2005 Napisano 8 Marzec 2005 Khe,khe, ohohoho, coś nowego. Piekielnie nierówne jeszcze. Obok rzeczy bardzo ładnych pokazujesz z lekka słabawe, ale coś w tym jest. Pokazuj waść dalej. Zobaczymy jak sie to rozwinie. salutt Dziadek Stal
cayacuza Napisano 8 Marzec 2005 Napisano 8 Marzec 2005 dobra dajmy nato ze jest niezle i bardzo dobre cajacuza
BLUKA Napisano 8 Marzec 2005 Napisano 8 Marzec 2005 stary przejzalem caly wątek i widac gigantyczny postęp zazdroszcze Ci wytrwałości tak trzymaj
Łukasz Jaskólski Napisano 5 Kwiecień 2005 Autor Napisano 5 Kwiecień 2005 Dzięki wielkie za posty . Trochę ostatnio szlifowałem warsztat. W wielkich bólach zrodził się kolejny koncept :) PS:O,Dziadek Stal ,dawno już Dziadka nie widziałem Salut! Fechmistrz: (to jeszcze nie finalna wersja więc czekam aż wytkniecie mi błędy :P)
Łukasz Burnet Napisano 5 Kwiecień 2005 Napisano 5 Kwiecień 2005 bardzo fajne, podoba mi sie, lewo oko troche krzywe chyba, ciekawe tlo :)
Łukasz Jaskólski Napisano 8 Kwiecień 2005 Autor Napisano 8 Kwiecień 2005 Dzięki za posty To teraz takie konceptowe ćwiczonka wrzucam. Robię najpierw plamami bryle obiektu , później na drugiej warstwie linią detal. Następnie wykańczam jedną i drugą warstwę naprzemian.
Łukasz Jaskólski Napisano 3 Maj 2005 Autor Napisano 3 Maj 2005 Dobrywieczór. Oto mój koncept do powstającej gry "Burżuazja". Projekt na podstawie opisu autorstwa Kilana : W dość wyniszczonej przez górnictwo i bezpośrednie efekty wojny południowo zachodniej części Gór zachowało się sporo ruin, zgliszcz i szczątków budzących od początku ludzkie zainteresowanie i ciekawość. Wielkie obszary zorganizowane dawnych miast, kopalń, zakładów przemysłowych i wsi kryją całkiem ciekawe skarby. Nic dziwnego że znaleźli się ludzie, którzy trudnią się przeszukiwaniem takich miejsc i poszukiwaniem wszystkiego co wartościowe i zarazem na tyle zachowane by mozna to sprzedać. To właśnie szperacze. Wielu nazywa ich "padlinożercami" lub "złomiarzami" ze względu na charakter ich zajęcia. W ruinach znajdują wszelkie ciekawostki. przedmioty codziennego użytku, sprzęty, Bron złom, proch, benzynę, medykamenty.... Znajdują niemal wszystko....z własną śmiercią włącznie. Szperacze nie mają jednej bazy. Nie są też w zasadzie spójną grupą. Mieszkają w wielu róznych miejscach od ruin zacząwszy a na lasach skończywszy. Każdy dba tu o włąsny interes, nie o jakieś szerzej rozumiane dobro wspólne. Nie da się za to ukryć, iż wyglądają podobnie. Wymaga tego od nich surowy klimat Górski. Ich głównym terenem działania jest zniszczona strefa I i IV. Odziani są w zabudowane zmodernizowane stroje skórzane. Nierzadko noszą hełmy lub pełne kaski wręcz. Niektórzy, co bardziej szczęśliwi mogli pozwolić sobie na pancerz metalowy,to jednak rzadkość. Uzbrojenie szperaczy jest bardzo rózne, lecz przeważnie jest to mieszanina średnio skutecznej broni palnej i białej. Kastety, pałki, pręty, siekiery czy noze to norma. Z broni palnej wykorzystują karabiny typu SA Vz.58, rusznice typu VZ.52, rusznice typu Ceska Zbrojovka CZ589 Stopper i pistolety typu CZ97B oraz słowacki K100. Nie szukają zaczepki, ale na wypadek agresji są bezwzględni. Często zachodzą za skórę Nukrom z kopalń "pożyczając" od nich bez pozwolenia węgiel. Z neutralnymi podróznikami są chętni do handlowania. JĘZYK: czeski/polski ILOŚĆ PUNKTÓW ŻYCIA: średnio ZADAWANE OBRAŻENIA W BITWIE:średnie-duze SPECJALNA ZDOLNOŚĆ: brak ILOŚC PUNKTÓW RUCHU: średnio STOSUNEK DO BG: przyjazny/ neutralny STREFY DZIAŁANIA: I, III, IV ZŁOTE MYŚLI: -"Kur**, tydzień w polu i nadal nic nie znalazłem" -"Masz ochotę kupić jakieś ciekawe znalezisko?" -"Jesteś tu nowy? Nie znam Cię" -"Pieprzone Nukry, chciały mi wyrwać jądra za marne 10kg węgla" -"Unikaj miasta Nukrów jak ognia, to wredne male gnojki" -"Nie jestes przypadkiem moze z Federacji?" -"Mamy sporo ciekawego towaru do wymiany" -"Przybywasz z daleka?" -"Słyszałem ostatnio historię o jakimś wielkim mutancie na wschodzie" -"Boisz się mutantów?" -"Strzeż się ludożerców, są wszędzie. Wczoraj kilku pogoniliśmy" http://www.burzuazja.innyswiat.pl http://www.burzuj.svx.pl
Łukasz Jaskólski Napisano 5 Maj 2005 Autor Napisano 5 Maj 2005 hehe nie ja sobie trenuje w ten sposób i mam troche większą moblizację jak ktoś na mnie liczy
Rekomendowane odpowiedzi