Napisano 27 Maj 201212 l Francuski artysta Clovis Gay udostępnił za darmo napisane przez siebie narzędzie do rigowania piór w 3ds max - Feather Rigger. Zachęcam do obejrzenia wideo. Skrypt pobierzenie z oficjalnej strony autora. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2394
Napisano 27 Maj 201212 l Yay. Ludzie to mają łeb. Znacie takie narzędzie, ale nie do animacji, tylko do stilli?
Napisano 27 Maj 201212 l A ja mam durne pytanie, jak to pobrać? Przy niektórych skryptach jest przycisk DOWNLOAD, ale przy innych w tym także Feather Rigger tego przycisku nie widzę.
Napisano 27 Maj 201212 l Nom nie można tego pobrać i ogólnie nic ciekawego do pobrania nie ma. Szkoda
Napisano 27 Maj 201212 l Autor Ajj... faktycznie. Dziwna sprawa. Faktycznie DOWNLOAD teraz też nie widzę.
Napisano 27 Maj 201212 l Leprze skrypty sprzedaje on po kontakcie na mail-a płaci się przez Pay-Pal większość skryptów kosztuje 20 Euro :)
Napisano 27 Maj 201212 l I teraz się zacznie licytacja kto ma lepsze pióra... Adek dzieki za niusa, mnie sie przyda. Edytowane 27 Maj 201212 l przez Traitor
Napisano 27 Maj 201212 l Ja bym z chęcią to sprawdził i porównał do zwykłego męczenia particlowego Lock/Bond. Cóż, zawsze pozostaje opcja wypytania twórcy, albo/i eksperymentowania samemu.
Napisano 27 Maj 201212 l Autor OK. Można pisać zdaje się do autora. Skrypt ma zostać*udostępniony wkrótce. Na ten moment można to traktować jako zapowiedź.