hermes Napisano 27 Lipiec 2004 Napisano 27 Lipiec 2004 Witam, i zamieszczam moja ostatnia pracke...ot taki dinek z poly wykonany w mayce.Jest to moj pierwszy post wiec chetnie poslucham wszelakich opinii i zastrzezen..W pozniejszym czasie chce dopracowac szczegoly w ZBrushu ale to dosc odlegla przyszlosc :)..
dr Ug Napisano 27 Lipiec 2004 Napisano 27 Lipiec 2004 Oj, strasznie drobna ta siateczka, prawie niewidoczna na ciemnym monitorze.
BLADE Napisano 27 Lipiec 2004 Napisano 27 Lipiec 2004 wip powiadasz..... to by sie zgadzało..... tylko co to robi w finished ? wiele jeszcze pracy przed Tobą..... powodzenia
Kris_R Napisano 27 Lipiec 2004 Napisano 27 Lipiec 2004 Udało Ci się troszkę zdefiniować czaszkę.. ale tak to jeszcze kupa detali umknęła... a szkoda.... no i zero tekstur... hmm... taki pocieszny jest ten dino!
Damian Napisano 27 Lipiec 2004 Napisano 27 Lipiec 2004 daj mu chociaz AA :) wrzocaj do zbrusha i dawaj gotowego, bo narazie to WIP. do roboty! początek jest dobry. :)
LISEK Napisano 28 Lipiec 2004 Napisano 28 Lipiec 2004 Velociraptor? Ta glowa bardziej pasuje do jakiegos roslinozercy. Zadluga czaszka! Posciagaj sobie lepiej obrazki z velo. Pozdro
hermes Napisano 28 Lipiec 2004 Autor Napisano 28 Lipiec 2004 witam ponownie..dzieki za wszystkie odpowiedzi.wiem ze ta praca nie pasuje do Finished Works ale w najblizszym czasie nie bede raczej nic w niej dobudowywal wiec postanowilem dac tu..co do tekstur to hhhmmm..ten dzial jest dla mnie (przynajmniej na wyzszym poziomie) poki co nie osiagalny..aha jeszcze apropos glowy to przegladalem net w poszukiwaniu referkow i wszystkie jakie znalazlem pokazywaly velociraptora w takiej postaci..ponizej zamieszczam przyklady zeby nie byc goloslownym..pozdrawiam i jeszcze raz dzieki..
Beatou Napisano 28 Lipiec 2004 Napisano 28 Lipiec 2004 Oj mało detali małooo no i AA jeszcze... nawet jeżeli nie planujesz "na razie" domontowywać czegoś nowego to i tak to się nadaje do WIP'a... może kiedyś będziesz "domonmtowywał" np otoczenie... Pozdro, Beatou
sammael_at Napisano 6 Sierpień 2004 Napisano 6 Sierpień 2004 mi sie calkiem podoba, jednak ma on w sobie cos takiego bardzo sztucznego, moze to przez dziwne umieszczenie go, w takiej malo dynamicznej scenie, w sumie nie wiem co to jest, ale wyglada ogolnie ladnie :)
belzebub Napisano 7 Sierpień 2004 Napisano 7 Sierpień 2004 Rascal mogl bys cos napisac, bo podejzewam ze ludzie teraz zaczna jak sammael komentowac referencje ktore wrzuciles. I to nawet mimo ze na obrazku jest podpis autora.
Rascal Napisano 7 Sierpień 2004 Napisano 7 Sierpień 2004 Sa to zamieszczone dwa zdjecia animatronicznych modeli z filmu Jurassic Park.
Rekomendowane odpowiedzi