Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

i zamieszczam moja ostatnia pracke...ot taki dinek z poly wykonany w mayce.Jest to moj pierwszy post wiec chetnie poslucham wszelakich opinii i zastrzezen..W pozniejszym czasie chce dopracowac szczegoly w ZBrushu ale to dosc odlegla przyszlosc :)..

• Odpowiedzi 13
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Udało Ci się troszkę zdefiniować czaszkę.. ale tak to jeszcze kupa detali umknęła... a szkoda.... no i zero tekstur... hmm... taki pocieszny jest ten dino!

Napisano

witam ponownie..dzieki za wszystkie odpowiedzi.wiem ze ta praca nie pasuje do Finished Works ale w najblizszym czasie nie bede raczej nic w niej dobudowywal wiec postanowilem dac tu..co do tekstur to hhhmmm..ten dzial jest dla mnie (przynajmniej na wyzszym poziomie) poki co nie osiagalny..aha jeszcze apropos glowy to przegladalem net w poszukiwaniu referkow i wszystkie jakie znalazlem pokazywaly velociraptora w takiej postaci..ponizej zamieszczam przyklady zeby nie byc goloslownym..pozdrawiam i jeszcze raz dzieki..

Napisano

Oj mało detali małooo no i AA jeszcze... nawet jeżeli nie planujesz "na razie" domontowywać czegoś nowego to i tak to się nadaje do WIP'a... może kiedyś będziesz "domonmtowywał" np otoczenie...

Pozdro,

Beatou

Napisano

mi sie calkiem podoba, jednak ma on w sobie cos takiego bardzo sztucznego, moze to przez dziwne umieszczenie go, w takiej malo dynamicznej scenie, w sumie nie wiem co to jest, ale wyglada ogolnie ladnie :)

Napisano

Rascal mogl bys cos napisac, bo podejzewam ze ludzie teraz zaczna jak sammael komentowac referencje ktore wrzuciles. I to nawet mimo ze na obrazku jest podpis autora.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności